Stilueta predstavlja talijanski brand Kalis, vrhunska kozmetika osvaja Kvarner i Istru
S

Priča o Kalisu, priča je o obiteljskim vrijednostima utkanima u proizvode koje krasi visoka kvaliteta i učinkovitost. Pravilan i idealan odabir sastojaka, dodatak ljubavi i strasti prema poslu, sve to Kalis čini drugačijim i prepoznatljivim, a brand čiji se proizvodi nalaze u sve većem broju domova diljem Lijepe naše, pomalo i sigurno gradi svoju reputaciju, istu onu koju uživa u susjednoj Italiji od koje je sve i krenulo.

Vratit ćemo se kratko na početak. Iz galenskog laboratorija obiteljske ljekarne osnovane 1924. godine, u mjestu Cornuda, u neposrednoj blizini Trevis,  Kalis počinje priču o uspjehu koji i danas gotovo sto godina kasnije oduševljava neke nove generacije zadovoljnih korisnika. 

Magistar farmacije Fabio Brunetta, osnivač, pokretač i čovjek nevjerojatne životne energije osniva Kalis 1983. godine, kao malu proizvodnju nadomak obiteljske ljekarne, da bi kasnije stasala u veliku tvornicu koja proizvodi ne samo brand Kalis već proizvodi i za svjetski poznate kompanije. Ogroman broj publikacija, studija i patenata stoji iza gospodina Fabija. 25 godina bio je predavač na Masteru iz kozmetologije na fakultetu farmacije u Ferrari.

Magistar farmacije Fabio Brunetta

Ipak, kao što znate, iza uspješnog muškarca uvijek  stoji uspješna žena što se i ovdje potvrđuje. Magistra farmacije Patriza Del Pup njegova je srednjoškolska ljubav, voditeljica obiteljske ljekarne i jedna od najbitnijih karika poslovanja obiteljske firme. Sigurni smo da ste već sada stekli dojam kako je Kalis brand kojem je ljubav i ljudska povezanost osnova, a kad se stvara s ljubavlju, to isto dobro znate, stvaraju se  priče koje donose najljepše rezultate. Privatne i poslovne, Ili u ovom slučaju, oboje.

Fabio i njegova životna i poslovna partnerica – Patriza Del Pup

Kalis uživa sve veće povjerenje u Hrvatskoj, proizvodi zadovoljavaju potrebe kupaca i stvara se pozitivna atmosfera oko branda. Postoji još jedna zanimljiva poveznica između talijanskog branda i naše zemlje.

Patriza i Fabio su veliki zaljubljenici u Hrvatsku, cijeli život su vezani za naš predivan Jadran, a najviše za Novigrad u kojem često borave.

A u Lijepoj našoj, u sve većem broju ljekarni i specijaliziranih prodavaonica lijekova borave i Kalis proizvodi koje jednom riječi krasi – izvrsnost. 30tak proizvoda pokriva široku paletu upotrebe, uz dermokozmetiku tu je i healthcare asortiman prepoznat od strane stručnjaka i krajnjih korisnika.  To i ne čudi s obzirom da se Kalis tim već više do 35 godina bavi istraživanjem i razvojem proizvoda, a misija branda počiva na strasti pronalaska idealnih formulacija, istraživanja i neprestanom poboljšanju proizvoda koji nose oznake kvalitete i mogu se pohvaliti brojnim certifikatima.

Stručnost se provlači kao nit vodilja branda, od analize sastojaka i proizvoda u talijanskom laboratoriju, domu branda do ljekarni u kojima ćete pronaći Kalis proizvode i s kojima će vas upoznati stručne osobe te vam dati preporuku i pružiti savjet.

Kalis potražite i na društvenim mrežama FACEBOOK i INSTAGRAM STRANICI. Pratite novitete i doživite spoj ljubavi, inovacije, stvaranja, predanosti i kvalitete. Sve to krije 30 proizvoda kojima ćete se uvijek rado vraćati, nakon što im jednom date priliku.

Baš kao i mi, pratite nas jer uskoro ćemo vam otkriti više o brandu na domaćem tržištu, predstaviti recenziju jednog od Kalis proizvoda, a pripremamo i darivanje!

Pripremila: Stilueta

Fotografije: Ivor Mažar za Stiluetu/ arhiva branda Kalis

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci