Stilueta predstavlja: Skinfinity pharma ambasadorica Valnea Bogdanović
S

U sklopu našeg projekta s prvim hrvatskim brendom premium kozmetike Skinfinity posjetili smo biljnu ljekarnu Galena koja se nalazi u centru Rijeke, na adresi Matije Gupca 13. Nakon što nas je oduševio topli doček, razgledali smo lokaciju, a pogled nam je zapeo na nama omiljenom Skinfinity brandu. Nije trebalo dugo, počeli smo uspoređivati pozitivne dojmove sretni što smo dobili još jednu potvrdu kako Riječanke sve više daju povjerenje hrvatskom brandu. A sada, nakon kratkog uvoda, vrijeme je da vam predstavimo Skinfinity pharma ambasadoricu Valneu Bogdanović (1987. godište), farmaceutski tehničar. Valnea nas je dočekala ljupkim osmijehom i širokim znanjem i savršeno utjelovljuje ambasadoricu branda koji karakteriza izvrsnost u svakom pogledu.

VALNEA BOGDANOVIĆ

Skinfinity me osvojio izborom aktivnih sastojaka i teksturom, ali i ambalažom koja je elegantna i već na prvu osvaja i mami“, otkrila nam je na samom početku razgovora Valnea, no drugo pitanje o omiljenim Skinfinity proizvodima  bilo je malo izazovnije,  pharma ambasadorica se odlično snašla.

Svi proizvodi su odlični, teško je izdvojiti samo neki, ali kad već moram onda bi to bili body peeling i novi proizvod – Decollete.”

Decollete je nedavno predstavljen u Rijeci i to samo dva dana nakon zagrebačke promocije, a nije tajna kako su Riječanke prepoznale viziju ovog tima koji pokazuje da je itekako moguće u Lijepoj našoj stvarati proizvode s hrvatskim potpisom, a svjetske kvalitete.

Riječanke su oduševljene činjenicom su da se tako kvalitetna kozmetika proizvodi u Hrvatskoj, a opet po pristupačnim cijenama. Može parirati samom vrhu svjetskih trendova u kozmetici.“

Skinfinity ima kvalitetu, ali i ima neku posebnu emociju utkanu u svoju priču, koja je bitna, ljubav kao neopipljiv sastojak koji daje neki poseban ton cijeloj ovoj priči što nam je potvrdila i Valnea i dodala kako ne čudi što sve veći broj žena dolazi s pitanjima i na kraju se odlučuje dati priliku hrvatskom brandu.

„Žene traže luksuz za svoju kožu, a Skinfinity ima priču od početka do kraja.“

Stižu blagdani, a nas čitaju i muškarci, za kraj, Skinfinity pharma ambasadoricu pitali smo za preporuku našim čitateljima koji svoje nježnije polovice mogu iznenaditi upravo ovim proizvodima, potvrđujemo kako oduševljenje neće izostati.

„Koji god proizvod odaberu neće sigurno pogriješiti, jer svaki je čaroban na svoj način. Ali ako su u nedoumici slobodno neka navrate do naše poslovnice u ulici Matija Gupca 13, rado ćemo im pomoći u odabiru proizvoda koji će osvojiti njihovu nježniju polovicu.“

Prosinac je jedan poseban mjesec, ima on tu neku svoju magije, ljubavi, lijepih emocija, kvalitetnih sastojaka upakiranih u najljepšu ambalažu kojoj se uvijek rado vraćamo na kraju godine. Baš kao i Skinfinity proizvodima. Neodoljivi su, drugačiji, ženstveni i izuzetni i ono najbitnije… vaša će vam koža biti zahvalna.

Mi krećemo u potragu za novim Skinfinity ambasadoricama, a podsjećamo i na naše zadnje predstavljanje SKINFINITY PHARMA AMBASADORICE IVONE DUJAK. Sve o premium brandu hrvatske kozmetike potražite i na službenoj internetskoj stranici SKINFINITY. Pratite nas i naravno, ovih blagdana birajte Skinfinity!


 Foto: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci