NaslovnicaLJEPOTABEAUTY TALKStilueta predstavlja: Skinfinity pharma...

zadnje objave

Stilueta predstavlja: Skinfinity pharma ambasadorica Ivona Dujak

U sklopu našeg projekta s prvim hrvatskim brendom premium kozmetike Skinfinity posjetili smo Ljekarnu Jadran Korzo, na adresi Korzo 22, koja u svom bogatom asortimanu ima proizvode vrhunske kvalitete s domaćim potpisom.

Tradicija i istinska posvećenost struci temelj je Zdravstvene ustanove Ljekarne Jadran. Briga o kvaliteti ljekarničke usluge te individualni pristup u pružanju ljekarničke skrbi ideja  je vodilja. Temelj osiguranja izvrsnosti usluge Ljekarne Jadran su upravo kontinuirano ulaganje u stručnost kadra te prepoznatljivi spoj tradicije i novih znanja.

Ova ljekarna osvaja šarmantnim uređenjem koje na svoj način potvrđuje priču o tradiciji i inovaciji, a ukorak s trendovima renonirana ljekarna svoj je asortiman oplemenila i kozmetikom kojoj Hrvatice daju povjerenje u sve većem broju, usmena predaja o kvaliteti širi se vrlo brzo, a naša nas je potraga za ambasadoricama dovela i do Ivone Dujak (26 godina), farmaceutski tehničar,  koja nije krila oduševljenje linijom proizvoda.

Ivona Dujak

Ivona, čime je vas osvojio Skinfinity?

Skinfinity me oduševio uvođenjem novih revolucionarnih sastojaka za njegu kože, zbog čega on kao brand iskače iz okvira preparativne kozmetike u ljekarnama. 

Znam da pitanje nije lako, no kad bi mogli izdvojiti dva proizvoda kao Vaše favorite, koji bi to proizvodi bili?

Obzirom da sam majka jednogodišnjeg djeteta, a poznato je da se koža žene kroz trudnoću i nakon poroda mijenja i zahtjeva više njege, isto nije zaobišlo ni mene. Od kad sam u svakodnevnu njegu uvela Skinfinity proizvode, oni su ubrzo postali i moji favoriti, jer uz uporabu Hydra Ca-Mg pilinga za tijelo i Hydra Ca-Mg splasha za tijelo, već nakon prvog korištenja sam dobila osjećaj da problem suhe i dehidrirane kože zapravo i nemam! Nakon nanošenja koža je mekana, sjajna i svilenkasta na dodir, a svakodnevnom upotrebom osigurala sam da je moja koža uvijek divna i njegovana!

Osim vrhunskih sastojaka prednost Skinfinity kozmetike je i ambalaža koja proizvod stavlja u mogućnost lake i brze primjene, samo jednim potiskom na bočice koje odišu luksuznošću! 

Za vrijeme našeg boravka spomenuli ste kako ljeti turisti traže prozvode s domaćim potpisom, je li to također dobra ciljana skupina za ovaj premium brand? Je li Skinfinity na neki način odličan ambasador hrvatske kvalitete?

Obzirom da je Rijeka i veliko turističko odredište, drago nam je da ćemo ovaj jedinstveni brand moći ponuditi i našim turistima, koji iz godine u godinu pokazuju sve veći interes za domaće proizvode i ne sumnjam da će ih oduševiti jer Skinfinity svojom kvalitetom i izgledom nadmašuje velike svjetske brandove! 

Često čujemo kako se žene iznenade pri upoznavanju branda te komentiraju kako se po ambalažu i prvom pogledu nikad ne bi reklo da se radi o hrvatskom brandu. Ima li, po vama, Skinfitiny brojne prednosti?

Iz rada u ljekarni Korzo, mogu potvrditi da su mnoge Riječanke prepoznale kvalitetu branda i da su oduševljene činjenicom da svaka od njih ima mogućnost korištenja luksuznog proizvoda. Drago mi je da mogu stajati iza ovakvog branda i da će mnoge žene iskazati povjerenje i dozvoliti si luksuznu njegu, jer to je ono što svaka žena zaslužuje! 

Neprestano se upoznajete s novim brandovima i trendovima, je li teško pratiti ritam?

Educiranost cijelog tima ljekarne Korzo doprinosi tome da svakoj ženi individualno možemo ponuditi najbolje rješenje za njihov problem ili za samu njegu, a Skinfinity tu sigurnost daje svojom kvalitetom izrade i sastojaka! 

Marija i Ivona

Više o korištenju pilinga otkriva nam naša suradnica Mirela Ilenić, direktorica razvoja branda Skinfitiny –  Upravo je korištenje pilinga prijeko potrebno uvrstiti u njegu tijela i to ne samo ljeti, već i zimi. Nekako dolaskom hladnijih dana i promjenom same garderobe zaboravimo na njegu kože tijela. Koža kroz jesen i zimu prolazi jedan tkz.stresni period suhog zraka i hladnoće, te joj je zaista potrebna njega. Kako bi svi aktivni i koži potrebni sastojci lakše penetrirali u kožu, piling je potrebo napraviti barem 1 x tjedno. Svakako moram istaknuti prednosti Hydra Ca-Mg Body Peelinga koji ne sadrži tenzide i surfaktante, odnosno sastojke koji se pjene i dodatno narušavaju hidrolipidni balans kože. Blaga zrnca badema nježno uklanjaju odumrle stanice kože, te pospješuju proces prirodne deskvamacije.

U dodiru sa vodom, piling se pretvara u nježnu emulziju, koja lagano klizne s kože, ostavljajući je mekanom i nahranjenom.

Hydra Ca-Mg Body Splash je izvrstan nastavak njege, jer se radi o gel matrixu sa raspršenim aktivnim komponentama aktivatora hijaluronske kiseline, fitoskvalana, te ostalih hranjivih sastojaka za kožu. Njegova prednost je izuzetno brzo upijanje i zadržavanje hidratacije 24 sata.

Nakon ADRIJANE BREZAC i SILVIJE ŠEBELJA, nadamo se da ste uživali u novoj priči i razgovoru sa Skinfinity ambasadoricom Ivonom Dujak. Mi nastavljamo našu potragu dalje, upijamo nova znanja i iskustva i uživamo u suradnji koja donosi dozu inspiracije na Stiluetu, pratite nas!


Pripremili: Stilueta i Mirela Ilenić, direktorica razvoja branda Skinfinity

Foto: Ivor Mažar

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
108PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE