Stilueta predstavlja: Skinfinity pharma ambasadorica Ivana Peklić
S

U sunčani Umag smo stigli kako bismo, u sklopu našeg projekta s prvim  premium hrvatskim brendom kozmetike Skinfinity upoznali novu ambasadoricu, ali i saznali čime je brend osvojio srca i stekao povjerenje sve većeg broja miljenica u Istri.

Posjetili smo ljekarnu Škoko i kako saznajemo, započela je s radom prije dvadeset godina, među prvima u Hrvatskoj. Danas ima nekoliko podružnica te djeluje na području Požege, Kaptola, Zaprešića i Umaga. Ova ljekarna u Umagu odmah nas se pozitivno dojmila, čim smo ušli primijetili smo ljubazne djelatnice, nasmiješene i srdačne, bilo nam je pravo zadovoljstvo porazgovarati i saznati više o njihovoj priči, ali i poveznici sa Skinfinity kozmetikom.

Ivana Peklić i Daria Udossi

Put nas je vodio i doveo do Skinfinity ambasadorice Ivane Peklić (35 godina) koja nam je pojasnila zašto bi preporučila Skinfinity, Ivana nije krila oduševljenje ovom vrhunskom kozmetikom.

Draga Ivana, Skinfinity lako pronalazi put do ženskih srca, u biti, svaka žena koja je samo jednom probala premium kozmetiku s hrvatskim potpisom zna da se radi o vrhunskoj kvaliteti. Kome bi Vi preporučili Skinifinity i zašto?

Skinfinity liniju preporučila bih svima koji žele njegovati i štititi svoju kožu novim jedinstvenim sastojcima. Ovo je luksuzna linija proizvedena u Hrvatskoj s potpuno novim pristupom. Uzmimo za primjer liniju za ruke koja je usmjerena na zaštitu kože od isušivanja, nadoknadu hranjivih tvari i sprečavanja gubitka masnoća uzrokovanih klimatskim uvjetima i čestim pranjem ruku. 

Vrijedno je još uz našu stručnu Ambasadoricu spomenuti da je osobito sada u vrijeme niskih temperatura, kožu ruku potrebno zaštititi okluzivnim filmom Skinfinity kreme za ruke, kako bismo obnovili i zadržali hranjive lipide na površini kože, kojima je glavna zadaća njegovati ruke.

Unatoč možda prizvuku „lipida“ pomislimo na masni osjećaj kreme za ruke na koži, međutim upravo imamo suprotan osjećaj.

Krema je svilenkasta, brzo se upija i pruža dugotrajan osjećaj hidratacije na koži. Mirela Ilenić, direktorica razvoja branda Skinfinity

Predivno! Možete li mi reći koji su Vaši favoriti kako bih i ja za sebe, što lakše nešto odabrala?

Moj favoriti su: njegujuća krema za ruke i nokte koja obnavlja oštećene i lomljive nokte i preporučam je nakon tretmana trajnim lakom i svakako Elicrisia gold hidratantna krema s 24k zlatom i eteričnim uljem smilja, namijenjena zreloj koži.

“Elicrisia Gold hidratantna krema za dan i hranjiva krema za noć su trenutačno naši najprodavaniji proizvodi. Upravo zbog dugotrajne hidratacije koja zahvaljujući hijaluronskoj kiselini koži daje potrebnu vlagu i obnove zahvaljujući bogatom sastavu sterola i antioksidanasa”, Mirela Ilenić

Kada počinje anti-age njega i starenje kože?

Kod anti-age njege potrebno je osvijestiti da proces starenja kože započinje već od 21.godine, jer od tada je sinteza kolagena smanjena za 1% za svaku iduću godinu. Dakle, već oko 26.godine imamo za 5% smanjenu sintezu kolagena. Kada dođemo do 35.godine već je koža dobrano zakinuta.

Naša Skinfinity ambasadorica naglasila je kako se radi o vrhunskoj kvaliteti s hrvatskim potpisom te o proizvodima koji su oduševljavaju i naše Hrvatice, ali i turiste koji uvijek vole dati priliku hrvatskoj kvaliteti.

Već prvim nanošenjem osjetit ćete kako je koža nahranjena i svilenkasta.

Često zaboravimo da je koža naš najvažniji organ i bitno je kako ju njegujemo, čime ju hranimo… Budući da je Umag vrlo poznato turističko mjesto i ovdje prođe dosta stranaca, što mislite, hoće li oni dati priliku hrvatskom brendu?

Stranci koji godinama dolaze na odmor vole naše domaće proizvode kao suvenire za najdraže, ali i za vlastitu upotrebu tako da je na nama da preporučimo, a na njima da prepoznaju kvalitetu i budu zadovoljni.

Vjerujemo kako oduševljenje neće izostati, naš Skinfinity put i predstavljanje ambasadorica svaki put potvrdio nam je kako kako jasna vizija potpognuta kvalitetom i izvrsnosti u svakom pogledu uvijek bude prepoznata. Zahvaljujemo  Ivani Peklić, svim djelatnicama ljekarne Škoko u Umagu, koje su nas srdačno dočekale i s nama porazgovarale o brendu Skinfinity kojeg, slažemo se, od srca svi zajedno preporučamo!

Skinfinity – jer svaka koža ima svoj ego.

Na LINKU donosimo i zadnji intervju sa Skinfinity ambasadoricom Valneom Bogdanović. Ovaj tekst sadrži još jednu dodanu vrijednost, u danima novogodišnjih odluka i novih prilika, jedna odlična ideja nameće se sama od sebe. Skinfinity. Najbolja odluka, ona na kojoj će vam vaša koža biti neizmjerno zahvalna… jer svaka koža ima svoj ego.

SKINFINITY.HR


Pripremili: Daria Udossi za Stiluetu i Ivana Peklić, Skinfinity ambasadorica

Foto: Diego Tikulin

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci