Uz dobre partnere sve je lakše. Stilueta 10+1
U

Kad se nađu pravi ljudi na pravom mjestu sve je moguće. Ovo je naš najbitniji projekt, event godine i zato vjerujemo da imate razumijevanja za velik broj objava. Nakon ovoga posvećujemo se blagdanima i smirujemo poslovno i privatno, ali imamo veliku potrebu zahvaliti svima koji su nam pomogli i prepoznali nas.

Prvenstveno, hvala (opet) Porsche Inter Auto timu koji nas je i ove godine ugostio. Godine suradnje i povjerenja donose lijepe priče, a da je suradnja autentična govori i činjenica da smo i privatno vjerni upravo ovoj auto kući. Tražite automobil? Ovo je prva adresa. I ovo je prava adresa.

Naše je događanje uveličao i Porsche centar Zagreb. Uz simulatore vožnje i atraktivno vozilo wow efekt nije izostao već pri samom dolasku na event.

Corner koji je privukao veliku pažnju je corner Avemeda. Brend Terranova, osnovan 2008. godine, je jedinstvena marka dodataka prehrani koja nudi aktivne oblike hranjivih sastojaka najviše kvalitete i ne sadrži štetne pomoćne tvari, već ih zamjenjuje patentiranom prirodnom mješavinom cijelih organskih ili samoniklih biljaka kompleksa Magnifood. S. Svi dodaci prehrani Terranova temelje se na holističkim načelima i postignuće su znanosti utemeljene na dokazima. Uz to, predstavljaju novu paradigmu u razvoju dodataka prehrani.

Već godinama prate nas u svim projektima Vivian Jurković i Damir Jurković. Brend DR VIVIAN’S ESTETICS uskoro će i službeno predstaviti novi proizvod, a serum, krema i čistač za lice već su se našli u beauty rutini brojnih žena!

Pridružio nam se još jedan brend koji Riječanke i Riječani obožavaju! Rijeka ima svoj brend naočala. Radi se o brendu DAMIR TAU koji je savršen spoj estetike i funkcionalnosti. Što to znači? Znači da su naočale jako lagane, kompaktne i… predivne! Ne zaboravite, za dobar pogled u novu godinu treba vam: dobar stav i dobre naočale!

Ima još jedan brend koji obožavamo. Dolazi iz Istre i ima savršenu ponudu i trgovinu na Korzu. Pogađate? Aura! Od poznatog Teranina do rakija, gina, Aura je doista priča o hrvatskom brendu na svjetskoj razini i veseli nas što suradnja traje godinama!

Još jedan tim prati nas od početaka. G3 SPIRITS ponudom pića uveličao je naše događanje i kao uvijek pridonio elegantnom uživanju uz vrhunske kapljice! Freixenet je bio odabir brojnih dama, ali G3 SPIRITS imao je još jako dobrih aduta!

Iz Grada koji teče dolaze PIKO zalogaji koji su savršena ideja ovih blagdana! U prosincu ne brojimo kalorije, ali brojimo trenutke u kojima uživamo. Godinama imamo pik na PIKO i zahvalni smo što “zaslađuju” naše projekte.

Naša događanja u najvećem broju posjećuju žene. Kako bi dodali dozu glamura pobrinula se dizajnerica nakita Iva Bruketa koja sa timom i sama osmišljava jako zanimljiva događanja. Šljokice, osebujan dizajn, glamur. Lijep INFINITY DESIGN nakit u najljepšem mjesecu godine pravi je imperativ!

Posebna zahvala pokroviteljima, partnerima i prijateljima događanja STILUETA 10+1. Nisu svi imali cornere, ali imaju veliko mjesto u našem radu i da budemo iskreni – srcima! 

Porsche Inter Auto Rijeka, Porsche centar Zagreb, Terme Selce, Dogma nekretnine, Avemed, Piko, Aura, Lykke, Frixenet, DermaCare, Očna optika Damir, Galić vina, PIKO, Infinity Design, Dr Vivians Estetics, dBoki sound &light.

Galeriju imamo zahvaljujući objektivu  Ivora Mažara /Content Agency Mažar.

PROČITAJTE I PRVI TEKST O EVENTU – STILUETA 10 +1 ROĐENDAN UZ PORUKU “ALL WE HAVE IS NOW”

 

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci