NaslovnicaSTILUETALIVING ROOMSTILUETA LIVING ROOM -...

zadnje objave

STILUETA LIVING ROOM – Vivian Jurković: anti aging kao životni poziv, emocije kao temelj stvaranja

Vivian Jurković jedna je od najpoznatijih stručnjakinja u Hrvatskoj na području anti aging medicine, vlasnica estetskog centra Eternity, žena puna ideja. Znanje stečeno u radu s pacijenticama iskoristila je i za plasiranje beauty linije Dr Vivian’s koja sadrži tri proizvoda za kućnu beauty njegu.

Tri proizvoda Dr Vivian’s beauty branda

Kako nam je Vivian otkrila sve je počelo prije nekih 12, 13 godina kada je anti age postao popularan i tada počinje njezina priča, a učenje ne prestaje jer se radi o djelatnosti koja se neprestano razvija i bitno je pratiti trendove i razvijati se. Poduzetnica nam je otkrila kako je jako bitan balans jer aparati koje imaju u klinici moraju biti vrhunski, ali opet i cjenovno dostupni pacijentima s našeg područja, a isti princip imali su i pri kreiranju cijena proizvoda.

Vivian i suprug Damir upravo su izazovne 2020. godine otvorili i kliniku u Italiji kako bi pacijentima bi bliže i kako bi se makli od isključivo hrvatskog dentalnog turizma, Kako je došlo do toga i je li bilo teško otkrila je naša sugovornica u iskrenom razgovoru. “Ljudi koji su zadovoljni sa svime što su postigli znači da nemaju više što postići, a to je onda stagnacija, u prirodi čovjeka je da želi više…”  Najviše smo pričale o beauty liniji.

Prvi proizvod – serum je univerzalan, mogao je svakom licu pružiti hidrataciju i benefite, nije ograničen na određeni tip kože ili dob korisnika, a krema koja se nadovezuje na serum bila je neophodan idući korak. Čišćenje kože je najvažniji korak kako nam je rekla Vivian pa je ideja o čistaču kao trećem proizvodu bila logičan odabir.

Pandemija je utjecala na puno toga, a između ostalog trend je da je porasla prodaja proizvoda kojima se čovjek još više okrenuo sebi. Je li ovaj iskorak bio hrabar u ovo doba, kada dolaze ideje. na koji način kreira nove proizvode, sve to i puno više otkrila nam je Vivian Jurkotić: “Ja sam tip osobe kojeg više emocije i instinkti. Ne mogu se bazirati samo na izračunima…”

Uživajte u još jednom razgovoru:

Stilueta Living Room, vaše i naše mjesto inspiracije!

Interijer opremila: KORYNA NAMJEŠTAJ

Tapete: MIRNA SIŠUL

Službena kava:  HUG & PUNCH 

Zahvala: Studio Kate

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
108PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE