STILUETA LIVING ROOM – Iva Rinčić: “Bitno je razbiti kulturu ne može se – može se, treba se!”
S

Stilueta Living Room ovoga je puta posjetila IVA RINČIĆ, nezavisna kandidatkinja za županicu Primorsko-goranske županije. Iva je odrasla u Rijeci, a nakon školovanja u Zagrebu vratila se u rodni grad te započela uspješnu akademsku karijeru.

O odluci da se kandidira Iva kaže “Prelomiš u nekom trenutku i kažeš idem probati”, svjesna da se radi o iskustvu koje je neprocjenjivo vrijedno i vrlo intenzivno u ovom periodu. Kako kaže bitno je pokušati i svojim angažmanom želi poslati poruku – bez straha i bez ne može se, može se, treba probati i mijenjati.

Bez kritike i negativnih riječi, pogled naše sugovornice usmjeren je prema naprijed, prema boljitku županije i naravno svih mještana, a četiri temeljna cilja su: POkrenuti, POmladiti, POvezati, POvezati.

Ravnomjerno razvijanje županije, s naglaskom na Gorski kotar jedno je od razmišljanja o kojima smo mogli čuti više – „Treba dugoročno promišljati jer svi dijelimo iste interese, bez međusobnih podjela, a građani jednostavno žele bolji i ljepši život.“

EMISIJA NA LINKU: 

Koje joj je omiljeno mjesto za kavicu s pogledom, koja joj je najdraža trim staza na Kvarneru, koje su joj omiljene knjige, ali i mjesta u našoj županiji otkriva Iva u novoj epizodi  Stilueta Living Room-a!

Fotografije/video: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci