STILUETA LIVING ROOM – Gordana Nikolić, uvijek spremna za izazove koje nosi more života
S

U goste nam je došla Gordana Nikolić, dekanica Visoke poslovne škole PAR u Rijeci. Priču počinjemo s morem koje je Gordani važan medij, ideja o PAR-u je došla uz more, pedeseti rođendan obilježilo je more, a što je more života donijelo Gordani saznajte u našem video prilogu.

“Kad podvučem crtu rekla bih da je ovo bila godina čišćenja, odbacivanja svega lošeg, dolaska nekih novih stvari i ja sam vrlo zahvalna na nekim situacijama i prilikama kao i neprilikama…”

2020-a godina donijela je prilagodbu novoj situaciji, okretnost i spretno tim se prilagodio on-line načinu rada, a kraj godine donio je i odlične vijesti! Preddiplomski stručni studij Upravljanje u gastronomiji i restoraterstvu veliki je novitet Visoke poslovne škole PAR, otkud ideja, kome je namijenjen te koje su sve gastro aduti Kvarnera  otkriva naša gošća i naš Stilueta Living Room.

“Ono što doista istinski vjerujem i u konačnici znam da u našem gradu i našoj regiji imamo izuzetne pojedince… Često znam naglašavati da smo mi vrlo interesantna destinacija, ponekad i ne znamo na kako dobrom se geoprometnom položaju nalazimo, možda nam je ovo ljeto i korona to pokazala i to trebamo nastaviti razvijati…”

Godina koju smo ostavili iza sebe bila je izazovna, a Gordana je otkrila i što je naučila te s kojim znanjima rado ide dalje u sve nove godine…

“Mislim da u trenucima kada nije sve najbolje najlakše shvatite tko su doista pravi prijatelji i pravi ljudi oko vas, a tko možda više ne zaslužuje biti toliko blizu vašeg života. Nekako sam zahvalna na toj prilici da shvatim što je meni bitno i što mene nadopunjava.”

Što je sve Gordana otkrila saznajte u prvoj ovogodišnjoj emisiji, trebali smo ju emitirati prošli tjedan no radi okolnosti smo odlučili odgoditi za danas.

CIJELA EMISIJA NA LINKU:

 

Interijer opremila: KORYNA NAMJEŠTAJ

Tapete: MIRNA SIŠUL

Službena kava:  HUG & PUNCH 

Zahvala: Studio Kate

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci