STILUETA LIVING ROOM – Bruno Balen, Cidrani koncept sretne i održive budućnosti
S

Bruno Balen, jedan od osnivača startupa CIDRANI otkrio je više o Cidrani brandu. Smatrali su da se izgubila slava jabučnog octa koji je bio od davnina bio poznati eliksir, a u posljednje vrijeme je izgubio svrhu. Stoga su se dali u kreiranje vrhunskog proizvoda koji ima brojne dobrobiti i načine primjene. Od prvih istraživanja do proizvoda trebalo je puno vremena, započeli su prije godinu i pol dana kad su zamislili lifestyle koncept spajajući kockice koje dosad nitko nije spojio.

“Crijeva nisu naš drugi mozak, već prvi”

Bruno Balen otkio nam je viziju Cidrani budućnosti

Za doći na tržište i izboriti se za svoje mjesto u mnoštvu informacija – autentičnost je budućnost. U zadnjih tri, četiri mjeseca ušli su na 300 lokacija u Hrvatskoj, a idući korak je izvoz.

“Kako od hrane napraviti organoleptičko iskustvo, to je bio poseban izazov.”

Kruna rada je ideja o prvom fizičkom mjestu, wellbeing resort – co-living kao neka vrsta turizma budućnosti, dugovječnosti. Želja im je franšizirati koncept koji će u biti prethoditi gradovima budućnosti, sinergija tehnologije i prirode u kojoj je čovjek u sredini.

“Zaista vjerujemo da tako možemo utjecati na cijeli svijet.”

Pripremaju inovacije na svjetSkoj razini, a dok ljudi kažu – Nemoguće, Cidrani tim poručuje – Samo pričekajte… “Wellbeing centri počinju danas, počinju od vas i do nas, i ovo što vi radite i što mi nastojimo raditi je prvi korak tako da wellbeing nije negdje u budućnosti, on je u nama…”

Uživajte u ovoj priči!

Interijer opremila: KORYNA NAMJEŠTAJ

Tapete: MIRNA SIŠUL

Službena kava:  HUG & PUNCH

ZADNJI INTERVJU:

 

Pripremila: Stilueta

Foto/video: Ivor Mažar / Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci