ZTC

Doktorica dentalne medicine Vivian Jurković, vlasnica  Estetskog centra Eternity poznata je stručnjakinja po pitanju ljepote I anti aging metoda.

ZTC

Vivian neprestano ulaže u nova znanja, pohađa edukacije diljem svijeta kako bi svojim klijenticama pružila vrhunsku usluge I tretmane po svjetskim standardima.

Vivian Jurković

Iskorak u radu dokazuje predanost ljepoti, imajući na umu tretmane koji nudi, Vivian I njezin tim pronašli su način kako ženama pružiti više te u kućnoj njezi lica ponuditi novitet.

Dr Vivian’s Anti Age Serum je kozmetički buster sa hijaluronskom kiselinom dizajniran da olakša i poboljša stupanj hidratacije kože i čini ju svaki dan otpornijom i punijom. Nanosi se na lice i dekolte nježnim masažnim pokretima.

Zaštitna lice kampanje su poznate ambasadorice estetskog centra Eternity, Ivana Delač, Nikolina Minovska, Danijela i Ema Gračan kojima su se pridružila i neka nova lica,  Nina Nikčević, Ivan Jurković i Vivian Jurković čime je poslana jasna poruka kako je serum idealan za njegu kože svih generacija žena te da ne isključe muškarce koji su sve više brinu o zdravlju i ljepoti lica te anti aging pristupom brinu o mladolikom izgledu.

Nina Nikčević
Ivan Jurković
Danijela Gračan
Ema i Danijela Gračan
Ivana Delač
Make up artistica Iva Berišić i Nikolina Minovska

Na samom snimanju, u studiju Katran,  zatekli smo i poznatu riječku vizažisticu Ivu Berišić koja je otkrila kako joj je posebno zadovoljstvo biti dijelom ove beauty priče, frizure potpisuje studio Marcela iz Zagreba, a službene fotografije kampanje Danijel Galić.

Ivana, Nikolina, Ema i Danijela istaknule su nam u neformalnom razgovoru kako im je veliko zadovoljstvo biti dijelom ove beauty priče koju prati visoka profesionalnost, ali i dobra energija svih uključenih.

Vivian Jurković nije krila zadovoljstvo, a dok s nestrpljem čekamo službene fotografije kampanje i sam proizvod – Dr Vivian’s Anti Aging Serum, otkrivamo kako je bila iza kulisa, u studio Katranu gdje su radile i uživale Dubravka Strejček Knežević i Marija Mažar!


Pripremila: Stilueta

Foto: Dubravka Strejček Knežević 

Kancelarija bar