Stilueta Instagam Live petkom: danas je s nama Dorijan Skoblar
S

Petak je! Vrijeme za novi Stilueta Instagram Live, a danas nam u goste dolazi jedan od najboljih i najpoznatijih barmena i koktel majstora, Thomas Henry ambasador, karizmatičan Dorijan Skoblar. O promjenama u svojoj karijeri, planovima za budućnost, ali i idejama za homequarantine koktele pričat će s našom Marijom Mažar, od 19 sati! Uključite se, postavljajte pitanja, opustite se i uživajte, čekamo vas na našem Instagramu! A uskoro krećemo i s Beauty Live Talks, pratite nas za sve detalje!

Ovako je to bilo prošlog petka! Poznati voditelj Dalibor Petko poznat je kao odličan zabavljač! Naviknut u svom studiju biti onaj koji vodi razgovore, priznao nam je da mu je ova druga uloga kada odgovora na pitanja neobična. Petku je ovo bio prvi Live, i sretni smo što je baš sa nama, probio led, a otkrio je brojne zanimljivosti o svom životu i radu. Tako smo saznali sve o prvom voditeljskom angažmanu, otkrili smo tko je najveći emotivac na domaćoj estradi kao i tko je najveći zabavljač. Petko je odgovarao i na pitanja pratitelja Stiluetinog Instagrama pa je tako otkrio tko mu je najdraži nogometaš, kako doživljava Riječane i tko ga je nagovorio da otvori Instagram profil!

Pripremite si kavicu i uživajte u našem razgovoru koji vas čeka na našem Youtube kanalu,  a uskoro otkrivamo i tko je  s nama ovoga petka…

KLIK NA LINK I POSLUŠAJTE LIVE INTERVJU:

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci