Stilueta Gastro preporuka: Stancija Buršić, Istra na našem stolu
S

U novim okolnostima svi provodimo puno više vremena u kuhinji. Vrijeme koje nam je u ovoj situaciji darovano posvećujemo dobrim navikama, a sati u kuhinji postaju mnogim obiteljima najdraži.

Stoga, danas naša preporuka ide u smjeru vrhunskih delicija koje imaju naše povjerenje već godinama. STANCIJA BURŠIĆ iz Istre, obiteljsko je gospodarstvo koje se već 30 godina bavi proizvodnjom Istarskog pršuta, pancete, ombola (kare, svinjska ribica), kobasica, te uskršnje delicije Špalete.

Iz Istre na vaše adrese stižu najfinije delicije

Uz pomoć obitelji i pršutarne koja je temelj i ljubav svega, nastala je degustaciona sala sa 150 sjedećih mjesta okružena zelenilom, dječjim igralištem, domaćim životinjama, te trgovina specijaliziranih istarskih proizvoda, kako bi gosti mogli nešto za uspomenu i odnijeti sa sobom.

Naravno, taj dio i posjetu ćemo još morati pričekati no vi ne morate čekate da ove gastro poslastice dođu na vašu adresu.

Ono što je nas dodatno  oduševilo je i extra djevičansko maslinovo ulje izvrsna okusa.

Razdoblje koje prolazi cijeli svijet prilika je da se  okrenemo više nego ikad jedni drugima, podržimo rad domaćih obitelji koje znaju što rade i rade s ljubavlju.

Naručiti možete:
– putem FACEBOOKA
– putem maila: kodmilana@gmail.com
– putem kontakt broja: 098 99 72 999

Veseli nas što se sve više prepoznaju hrvatski proizvod, a u danima kad ne možemo u Istru, divno je znati da ono najbolje iz  Istre može nama i vama, uživajte u kušanju i… dobar tek!

Istarski pršut, kobasice, maslinovo ulje, neodoljiva kombinacija!

Pripremila: Stilueta /rubrika: Stilueta Unboxing

Fotografije: Ivor Mažar

 

PRIJAŠNJE UNBOXING TEME:

 

 

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci