Stilueta darivanje – knjiga “Urareva kći” Kate Morton
S

Romanom „Urareva kći“, koji je jedan od najugodnijih iznenađenja u svom žanru, Mozaik knjiga otvara novu 2021. godinu. Radnju pripovijeda više pripovjedača razdvojenih vremenom. Priča je to o ubojstvu, tajni i krađi, o umjetnosti, ljubavi i gubitku. Njezinim stranicama poput rijeke teče glas žene koja je izvan vremena, čije je ime prošlost zaboravila, ali je ona gledala kako se sve to odvija: Birdie Bell, urareva kći.

Kate Morton nagrađivana je autorica bestselera New York Timesa i Sunday Timesa. Njezini romani „Magla se diže“, „Zaboravljeni vrt“, „Davni trenuci“, „Čuvar tajni“, „Kuća na jezeru“ i „Urareva kći“ – objavljeni su u više od četrdeset zemalja, na trideset i četiri jezika, i svi su se našli na prvom mjestu ljestvica bestselera širom svijeta. S više od 11 milijuna prodanih primjeraka, Morton se smatra jednom od najvećih književnih zvijezda iz daleke Australije. Novi roman australske književne senzacije na hrvatski jezik prevela je Aleksandra Barlović.

Urareva kći

STILUETA DARIVANJE!

Darujemo jednu knjigu, darivanje vrijedi na području Republike Hrvatske, a knjiga će biti poslana na vašu adresu. Darivanje traje od 20.siječnja do 21. siječnja do 12 sati, ime sretnog dobitnika/dobitnice objavit ćemo kad update članka u utorak, po završetku darivanja.  Dobitnik/dobitnica nam mora ustupiti podatke za slanje te kontakt broj, informacije ćemo isključivo koristiti za dostavu paketa. Uvjet je komentar ispod Facebook članka vezano uz objavu ovog darivanja, a metodom slučajnog odabira izdvojit ćemo jedan komentar. 

Sudjelovati smiju punoljetne osobe, a uvjet je da u sklopu objave ovog članka na službenoj društvenoj mreži Facebook Stiluete u komentar napišite s kim najviše volite provoditi vaše vrijeme.

UPDATE: Knjiga putuje Mariji Cavor! Javite nam se putem Facebook inboxa, čestitamo! 

Sretno svima! Hvala na sudjelovanju i svim aktivnostima kojima potvrđujete da nas čitate i pratite!

Fotografije: Ivor Mažar

 

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci