STILUETA DARIVANJE – Hannah Beckerman: Kad bih ti barem mogla reći
S

Hannah Beckerman spisateljica je, novinarka, televizijska i radijska voditeljica. Prije nego što se posvetila književnom radu bila je televizijska i filmska producentica dokumentarnih filmova o umjetnosti, povijesti i znanosti u Velikoj Britaniji, pa i u SAD-u. Pisala je za The Observer, The FT Weekend Magazine i The Sunday Express, a radila je i kao književna kritičarka na BBC Radiju 2.

Beckerman se publici predstavila 2014. godine sa svojim prvijencem „The Dead Wife’s Handbook“, ali je svjetsku slavu stekla tek pet godina kasnije kada je objavila svoj drugi roman „Kad bih ti barem mogla reći“. Ovo je potresan, no emotivan portret jedne obitelji i spona koje nadjačavaju i najveće obiteljske tajne. U velikoj svjetskoj uspješnici autorica progovara o vlastitom prepoznavanju tajni i emocija na dosad neviđen način. Ovaj svjetski bestseller, kontroverzni je naslov o kojem se dvije godine od prvog objavljivanja i dalje priča. Ovu prekrasnu priču, koja je napisana s vrhunskom elegancijom, a otkriva svu snagu ali i krhkost ljudskih odnosa, na hrvatski je prevela Tamara Štiglić Vodopić.

RADNJA:

Audreyna se obitelj raspala. Njezine dvije odrasle kćeri, Jess i Lily, otuđene su, a dvije unuke tinejdžerice nikada se nisu smjele upoznati. Tajna stara trideset godina razorila je obitelj, ali postala je i jedino što ih povezuje. Kako tenzije u obitelji rastu, nemogući izbor koji je netko od članova donio prije toliko mnogo godina uskoro će isplivati na površinu. Nakon desetljeća tajni i tišine, kako bi jedna slomljena obitelj mogla pronaći put natrag, put koji ih spaja?

„Kad bih ti barem mogla reći”

Intrigantno i zanimljivo – ukratko bismo opisali ovaj roman prepun zamršenih tajni i neočekivanih preobrata. Veselimo se ovom novom naslovu koji još jednom potvrđuje da je svijet knjiga jedno zaista neiscrpno polje odličnih radnji koji nas prikuju uz kauč, šalicu omiljenog napitka i vremena čistog uživanja u iščitavanju ovako zanimljivih naslova.

DARIVANJE!

Napišite nam u komentaru ispod ove objave na STILUETA FB stranici otkud nas čitate, jedan nasumični odgovor/ komentar ćemo izdvojiti i darovati knjigom. Knjigu ćemo poslati na vašu adresu. Darivanje traje od ponedjeljka, 01.03., do srijede, 03.03, do 10 sati. Ime sretne dobitnice/dobitnika objavit ćemo u srijedu kao update ovog članka. Sretno!

ČESTIKE IDU ŽELJKI SANDL!

JAVITE NAM SE PUTEM STILUETA FB INBOXA! 

Izvor: PR

Fotografije: Ivor Mažar / Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci