STILUETA DARIVANJE: Darujemo tri paketa OMNi-BiOTiC® STRESS proizvoda
S

”Odbrojavam dane do godišnjeg; samo da pobjegnem iz grada i od svih problema, obaveza, svakodnevice…” – rečenica je koju mnogi od nas naglas izgovaraju prije sezone godišnjih odmora. Ipak, po povratku u stvarnost, mnogi od nas se isto tako ”u sebi” zapitaju jesu li se stvarno uspjeli odmoriti i opustiti te koliko je ”bijeg” bio samo prividan… Jer, koliko god fizički bili odsutni od svega, psihički u nama stalno tinja jedna pandemija, puno duže poznata, prisutna i rasprostranjenija od aktualne virusne. Riječ je o pandemiji stresa. Nažalost, simptomi su brojni, a uzročnici još brojniji: ubrzani tempo suvremenog života, sve složenije privatne i poslovne obveze, ”natjecanje” sa samim sobom i sa svojom okolinom, očekivanja od samih sebe, ali i okoline…

Kako ćemo reagirati na stres, ovisi o svakome od nas, no jedno je sigurno – otežava nam normalno funkcioniranje i ostvarenje životnih ciljeva zbog kojih zapravo i jesmo pod stresom, stvarajući tako jedan začarani krug.

I dok je s jedne strane nevidljiv, s druge strane stres ima itekako vidljive učinke – uzrokuje umor, pad koncentracije, nervozu, demotiviranost, depresiju, a može dovesti i do “burnout” sindroma te fizičkih i psihičkih kroničnih bolesti. Napada želudac i pokreće upalne procese, što ostavlja posljedice na naš organizam. Uz sve to, nažalost, stres nikada nije na godišnjem odmoru.

Srećom, na našem tržištu postoji proizvod uz pomoć kojeg vi možete odmoriti od stresa. Riječ je o sinbiotiku OMNi-BiOTiC® STRESS, koji štiti stanice od oksidativnog stresa, pridonosi normalnoj psihološkoj funkciji i normalnom funkcioniranju živčanog sustava, normalnom metabolizmu, stvaranju energije, smanjenju umora i iscrpljenosti, kao i normalnoj funkciji imunološkog sustava. OMNi-BiOTiC® STRESS je psihobiotik (sadrži dobre bakterije s blagotvornim učinkom na psihu) koji iza sebe ima znanstvene studije koje potvrđuju njegovo pozitivno djelovanje te u samo jednoj vrećici sadrži devet različitih bakterijskih sojeva koji su odabrani prema znanstvenim dokazima o njihovoj djelotvornosti te 7,5 milijardi dobrih bakterija humanog podrijetla.

OMNi-BiOTiC® sinbiotici slijede sve kriterije i smjernice kvalitete preporučene od strane Svjetske zdravstvene organizacije, Svjetskog gastroenterološkog društva, Austrijskog i Njemačkog društva za probiotičku medicinu.

STILUETA DARIVANJE!

Darujemo tri OMNi-BiOTiC® STRESS proizvoda (kutije), imat ćemo tri različita dobitnika, prijaviti se mogu osobe s područja Republike Hrvatske te ćemo proizvode poslati na kućnu adresu. 

Darivanje traje od 24.08. do 26.08., do 14 sati,  imena dobitnika objavit ćemo dodatno u sklopu ovog članka, po zavšetku darivanja. Dobitnici nam moraju ustupiti podatke za slanje te kontakt broj, informacije ćemo isključivo koristiti za dostavu paketa.Uvjet je komentar ispod članka, a metodom slučajnog odabira izdvojit ćemo tri komentatora. 

Sudjelovati smiju punoljetne osobe, a uvjet je da u sklopu objave ovog članka na službenoj društvenoj mreži Facebook Stiluete u komentar ostavite ime mjesta/grada iz kojeg nas čitate.

UPDATE: IMAMO DOBITNICE!  LORIANA FUĆAK GIBIČAR, NADA OGULINAC, ANA STOJIĆ MARIJAN – javite nam s kontakt podacima, adresa i kontakt broj u FB inbox ili na redakcija@stilueta.net, čestitamo! 

Sretno svima! Hvala na sudjelovanju i svim aktivnostima kojima potvrđujete da nas čitate i pratite! 

Fotografije, tekst: PROMO

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci