Stilueta City Editorial: Butik Bellissima Alisa Rijeka

517

Moda je jedna vrlo živa djelatnost, iz sezone u sezonu, mijenjaju se trendovi, koloriti, dizajn, no postoje stavke koje se ne mijenaju. Svaka žena voli kvalitetan dizajn koji će trajati, koji će se nadograditi na njezin osobni stil jer na kraju kreacije zažive s osobom koja se u njima pronađe.

Ana, Sanja, Anita, Tea – Studio ljepote Anais

Ove jeseni sa sigurnošću možemo reći kako butik Bellissima Alisa u samom centru Rijeke, na adresi Riva 6, ima savršenu ponudu u kojoj će se pronaći svaka žena. Od casual kombinacija u kojima ćete se samouvjereno i ležerno uspjeti posvetiti svim obavezama do savršenih poslovnih kombinacija. Neizbježna su i fina izdanja kojima će obilovati studeni i prosinac, a vi ćete biti spremne.

Cijele godine jurimo za obavezama, posvećene poslu i obitelji, no kraj godine pravo je vrijeme da usporimo, napravimo rezime i posvetimo se sebi i odlučimo zablistati! A blistave kolekcije čekaju vas na ovoj modnoj adresi koju vole žene svih generacija.

Dajući na važnosti svakoj ženi koja im je dala povjerenje, iz Bellissime Alise potvrdili su nam kako su kupci na prvom mjestu te njihovo zadovoljstvo. Njegovanje lijepog, profesionalnog, ali i toplog odnosa rezultira i brojnim usmenim preporukama.

Bellissima Alisa odjeća, Roberto obuća

Kažu da fotografije govore tisuću riječi, u listopadu smo pratili rad dragog nam tima što putem društvenih mreža, a što i uživo kad bi nas namamile kreacije iz izloga te smo odlučili mini editorijalom pokazati dio ponude. Uloge modela pripale su ženama i djevojakama iz Studia ljepote Anais, Tea, Anita, Ana i Sanja odlično su se snašle u novim ulogama i pokazale kako kreacije izgledaju na stvarnim ženama. Kako bi styling bio kompletan, cipele smo pronašli u Roberto obući u RK RI.

Od brzine današnjeg života ponekad zaboravimo biti ženstvene, zaboravimo da trebamo uživati u sebi i da je dovoljan jedan novi odjevni komad koji može podignuti cijelu kombinaciju i ne samo to – osvježiti naš pogled na ormar. Zavirite u butik Bellissima Alisa, nećete ostati ravnodušni na ponudu, ali i uvijek nasmiješena lica koja će vas ovdje dočekati! I upravo to je šećer na kraju svake dobre kupovine, odlazak s vrećicom, osmijehom na licu znajući da ćete se uskoro opet vratiti!

BELLISSIMA RIJEKA, RIVA 6, 051/301-042


Pripremila: Stilueta, posebna zahvala: Christian Brozović (video materijal)