Stilueta čitaONA: Vibracija uspjeha, Iva Belé
S

Iva Belé posjeduje 20 godina radnog iskustva u internacionalnim i privatnim tvrtkama na pozicijama Product managera, Direktorice marketinga, Voditeljice odnosa s klijentima i Voditeljice projekata razvoja.

Obzirom na široko iskustvo na marketinškim i strateškim pozicijama, mogla je primijeniti znanje u različitim industrijama, no najveći dio karijere posvetila je farmaceutskoj industriji. Iva održava treninge i motivacijske govore na hrvatskom i engleskom jeziku u zemlji i inozemstvu. Uz Hrvatsku, ima iskustvo održanih treninga u Kanadi, Švicarskoj, Srbiji i drugim zemljama.

Htjela sam vam djelomično približiti autoricu knjige koja me se ugodno dojmila. Ivu sam počela pratiti na službenom Facebook stranici, inspirativni citati, urednost, dosljednost, stvorila sam lijepu sliku no ono što mi je bio pečat bio je prvi susret. Izrazito ugodna, topla, načitana, stručna, Ivina slika u javnosti odraz je onoga što ona je u stvarnom životu i ta dosljednost meni je jako bitna.

Knjiga je preko zajedničke prijateljice pronašla put do mene, sve u vezi nje i dolaska u moje ruke bilo je nekako posebno. No na kraju kad sam ju konačno primila, znala sam da da imam nešto kvalitetno u svojim rukama. Od estetike, svaki detalj na svom mjestu, nije zanemarivo kako je knjiga kvalitetna, a ono najbitnije – sadržaj je odličan. I svakako – koristan. 

Kako i sama autorica navodi u uvodu: “Željela sam prenijeti razmišljanje da jedni druge možemo potaknuti na divne stvari… Situacija u kojoj se nalazimo naša je odgovornost pa kao je to tako, onda mi sami i jedini imamo moć promijeniti ju nabolje.”

Iva lijepo navodi da je uspjeh indivualna kategorija, za svakoga od nas to je nešto drugo, “Osobno smatram da je najveći uspjeh živjeti svoju svrhu”.

Ova knjiga obiluje dobrim savjetima, primjerima i vježbama, citatima i odlično je štivo za svaku osobu koja voli nova znanja, za sve one koji su vole rad na sebi, ali na jedan opušten, vrlo pitak i neagresivan način.

Knjiga ima dobru svrhu i vjerujem da svatko iz nje može izvući nešto što mu koristi. 

Jedna od kniga koja me prošle godine najviše dojmila i koju bih svakome preporučila. Na mojoj polici s knjigama pronašli biste vrlo šarolike naslovnice, od kuharica, kniga za poslovni razvitak, emocionalni razvoj, poučne slikovnice… Nekako biram knjige koje me nešto uče prije od onih za razonodu i zato ću s vremena na vrijeme odvojiti vrijeme 🙂 za neke moje preporuke. Nepretenciozno i iskreno, nadam se da će vam vam biti zanimljivo i korisno…

Vratimo se Ivi s kojom sam započela ovo putovanje, više o njezinom radu možete pronaći na LINKU, Iva trenutno ima i niz gostovanja diljem Hrvatske, možda je i to prava prilika da ju upoznate i da se dodatno inspirirate i educirate. Toga nikad u životu dovoljno…


Foto: Iva Kjaer

Pripremila: Marija Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci