STILUETA čitaONA: Velika knjiga brojeva, velika zabava za cijelu obitelj!
S

Kvalitetno provedeni trenuci s djecom svakom su roditelji najdragocjeniji, a djetetu najdraži. U našoj obiteljici mi volimo kraj dana završiti s knjigom u rukama, naravno, tako ne izgleda svaki naš dan, ali kad imamo novo štivo, uvijek uzbuđeno čekamo otvoriti nove korice!

Ova knjiga pozitivno nas se dojmila! Na nov i razigran način uvodi djecu u značenje različitih brojeva i stvari s kojima su povezani. Koliko srca ima hobotnica? Tko koristi čvor osmicu? Što je točno triskaidekafobija? Koliko kukci imaju nogu? Koji je najmanji prosti broj? Od jednoroga do Kiklopa, te otkrijte i naučite još mnogo o intrigantnom svijetu brojeva! Dodat ću još kako su i naši mlađi ukućani u dobi od 5 i 9 godina i jednako im je bilo zabavno proučavati sve podatke koje krije ova šarena i vesela knjiga!

Velika knjiga brojeva, velika zabava za djecu i roditelje!

Pregršt je fascinantnih činjenica o brojevima koje su uz zanimljive i lako pamtljive ilustracije predstavljene u ovoj knjizi. S veseljem ćete ju čitati i proučavati s djetetom te uživati u zajedničkom otkrivanju čarobnog svijeta brojeva na potpuno nov način uz podatke koje zasigurno niste očekivali.

Ovo je knjiga kojoj će se djeca rado vraćati, nove informacije će prepričavati, a vi ćete im moći uz doručak, ili u vožnji, šetnji gradom danima kasnije postavljati pitanja da vidite što su upamtili, ali i saznati što ih se najviše dojmilo.

No, neki su  brojevi jednako iznenadili mamu i tatu, tako recimo ja nisam znala da sače unutar košnice sastoje od ćelija od kojih svaka ima 6 stranica, nisam znala ni da žirafe imaju sedam kostiju u vratu, a niti da je svečanost otvorenja Olimpijskih igara u Pekingu počela  8 minuta i 8 sekundi poslije 8 navečer dana 8.8.

Više vam ipak neću otkrivati, u duhu knjige dodat ćemo samo da je ocjena naše obiteljice čista petica! Uživajte u brojevima, čitanju i tim neponovljivim obiteljskim trenucima!

Cijena: 89,00kn   Izdavač: Profil

FACEBOOK DARIVANJE:

Ispod objave o ovoj knjizi ostavite nam odgovor na pitanje – Tko bi u ovoj knjizi posebno uživao? Metodom slučajnog odabira jedan komentar ćemo izdvojiti i darovati knjigom. Darivanje vrijedi na području RH i traje do 08.4. Ime dobitnika/dobitnice objavit ćemo u petak, 9.4. kao update članka. 

UPDATE: Knjiga ide u ruke ANDREA JUSTIĆ, javite nam se putem Stilueta FB inboxa.

Fotografije: Ivor Mažar, Pripremila: Marija Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci