Stilueta čitaONA: Priče iz cijelog svijeta
S

Dragi svi, novi tjedan je pred nama, vijesti su ohrabrujuće, nadam se da će sve ovo brzo proći, svjesna da neće sve biti odmah kako je bilo, ali makar korak, dva do normalnog života.

Jedna od stavki koja će biti na čekanju su neka dalja putovanja. No, putovati se može i drugačije. Kroz zanimljive putopise, video priloge, uspomene, fotografije i… knjige!

Knjiga “Priče iz cijelog svijeta” grupe autora sadrži dvadeset prekrasno ilustriranih priča sa svih kontinenata, od Afrike, preko Azije, Australije i Novog Zelanda pa sve do Europe te Sjeverne i Južne Amerike.

Ovo je knjiga koju naša djeca obožavaju. Prvo smo čitali svaku večer jednu priču, a kada smo prošli sve, rado se vraćamo pričama koje su se klincima najviše svidjele.

Riječ je o bogato ilustriranoj i poučnoj slikovnici posebno pogodnoj za poklon mlađoj djeci (3+) stoji na stranici nakladnika Znanje, a mogu potvrditi da u njoj uživaju djeca starije dobi jer djevojčica ima 8 godina, a naš dječak 5. Svaka priča je skroz drugačija, putujete s kontinenta na kontinent, učite o drugim kulturama i istražujete dok se djeca čude neobičnim imenima i radnjama.

Čitanje nas zbližava, stvaramo zajedničke trenutke i uspomene, ali i navike, djeca razvijaju maštu, putuju i kroz vrijeme i kroz mjesta dok uče o svijetu oko nas.

Ovo je jedna od knjiga kojoj se stalno, gotovo svakodnevno, vraćamo!

Možete naručiti online i čekati da dođe na vašu kućnu adresu, a knjiga je i na popustu te cijena iznosi 79,00 kn 59,25 kn

U suradnji sa:ZNANJE.HR

Fotografije: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci