Stilueta Breakfast, CITY 45 20 Sunset i Kids Edition, Candy Land – autorska događanja koja su obilježila 2019.
S

Dio svega što radimo je ovaj najvidljiviji dio, članci i tekstovi naših kolumnista. To je dio naše Stiluete priče. Srodno pisanju je i PR koji jako volimo  radimo kad osjetimo da dijelimo istu viziju s nekim brendovima, to je najmanje vidljiv dio naše priče koji ne ističemo jer bitno je da se radi dobro, a ne nužno da se zna tko radi. I zato to ni ne spominjemo, evo dosada.

Još jedan dio naše priče su događanja. Taj adrenalin je lako voljeti, u pripremi jednog događanja prođemo sve emocije. Od one “Što nam je ovo opet trebalo” do radosti i uzbuđenja kad se projekt privede kraju u režiji kojoj smo se nadali.

Zadovoljstvo nas tjera naprijed uz uvijek prisutnu analizu koja vodi da svaka iduća prilika bude bolja i kvalitetnija.

2019. godine kreirali smo zanimljive sadržaje i autorska događanja na koja smo jako ponosni. 

STILUETA BREAKFAST

Zamišljen kao lifestyle događanje koje će spojiti druženje, ugodu, edukaciju, glazbu s uživanjem u hrani, smjestili smo event u prekrasnu i jedinstvenu Villu Ružić na Pećinama u prijepodnevne vikend sate. Zaključak: uživali smo i ponovit ćemo, jedva čekamo.

Organizirali smo malo drugačije lifestyle događanje – Stilueta Breakfast!

Stilueta Breakfast, spoj druženja i uživanja na jedan potpuno drugačiji način!

CITY 45 20 SUNSET EDITION I CITY 45 20 KIDS EDITION 

U sklopu Ljeta na gradini imamo priliku kreirati Festival mode CITY 45 20, najljepša lokacija u Rijeci dočekala nas je i ove godine u kojoj smo se odlučili na dva noviteta: modnu reviju prebacili smo u poslijepodnevne sate zalaska sunca što se pokazalo kao odlična odluka.

Pogledajte kako je bilo na CITY 45 20 reviji s najljepšim pogledom!

Druga odluka bila je da kreiramo sličan sadržaj za djecu, majke, obitelji i trudnice jer su na Kids izdanju upravo pistom šetali naši najmlađi sugrađani, ali i trudnice, blogerice, majke! Bio je ovo poseban užitak i prvo izdanje prošlo je ljepše od očekivanja!

Prvo izdanje CITY 45 20 KID’S EDITION manifestacije na Trsatskoj gradini!

STILUETA CANDY LAND

Nedavno smo proslavili osmi rođendan, u Porsche Inter Autu ovoga smo puta organizirali slatku proslavu, u jednom novom ruhu za nas i naše poslovne partnere, suradnike i prijatelje. Bilo je šarmantno i posebno, ostaje vidjeti kakve će nam se ideje pojaviti nove godine!

S njima je sve ljepše, ovo su timovi zaslužni za naše Think Pink Stilueta izdanje

Proslavili smo osmi rođendan u Think Pink Stilueta Candy Land izdanju!

Trudit ćemo se i dalje biti drugačiji i svoji, dati prednost kvaliteti prije nego kvantiteti, trudit ćemo se i dalje opravdati vaše povjerenje jer bez vas koji nas čitate, ne bi bilo nas. I zato šaljemo najveće pozdrave u sve krajeve svijeta jer svuda vas ima. Hvala vam! Uživajte u ovim posebnim danima i budite na našoj strani života. Onoj pozitivnoj i inspirativnoj, jer to smo mi i to ste vi!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci