Stilueta blagdanski vodič: pokloni za ljubitelje životinja
S

U ovo blagdansko vrijeme ne smijemo zaboraviti na naše male, slatke i omiljene njuškice. I naši ljubimci bi se obradovali nekim poklončićem ispod bora pa smo se tako dali u potragu darova kojima ćete ovih blagdana razveseliti i ljubitelje životinja ali i same životinjice.

Petsecret.hr

Razmazivanje raznim kozmetičkim preparatima nije rezervirano samo za ljude, nego odsad i naši mali ljubimci mogu uživati u vrhunskoj njezi napravljenoj baš za njih. Na profilu Petsecert.hr pronaći ćete nekoliko proizvoda koji će oduševiti i vlasnike brojnih njuškica ali i sve te slatke kućne ljubimce kojima će ovaj Božić zasigurno biti jedan od onih za pamćenje.

Šikšapa.hr

Ima li boljega nakon tuširanja i nanošenja svih tih divnih kozmetičkih preparata obući na sebe nešto udobno i toplo, a da izgleda šik? Naravno, pričamo o odjeći za pse u koje smo se zaljubili na prvi pogled. Ne možemo se odlučiti jesu li nam slađi svi ti kompletići, psići u njima ili sve zajedno? Kod Šik šape će se za svakog vašeg četveronožnog ljubimca naći neki šik outfit, a moramo priznati da oni s božićnim motivima imaju nešto posebno u sebi.

Qushin

Udobnost prije svega – vjerujemo kako bi se i naši ljubimci složili. Osigurajte svojim ljubimcima najudobniji kutak vašeg doma u najudobnijem ležaju. Neka se i male nožice ušuškaju zajedno u svom novom, prekrasnom Qushin ležaju.

Graviranje Farodos

Jedan malo drugačiji poklon, ali ne zato manje vrijedan. Zašto ne biste svom ljubimcu poklonili ogrlicu s natpisom ili sebi ugravirali na jedan komad nakita ime svog kućnog ljubimca? Vjerujemo da smo vas zainteresirali, a za što se sve možete odlučiti savjetujemo da pogledate profil Graviranje Farodos.

Neka ove godine mala čupava stvorenja ne budu u drugom planu. Pobrinite se da i oni dobiju jedan mali znak pažnje. Uvjereni smo kako će biti oduševljeni, a vi posebno ispunjeni što ste i njima dali do znanja koliko vam znače.

Foto: Šik šapa, Graviranje Farodos

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci