Stilueta blagdanski vodič: pokloni za ljubitelje putovanja
S

Samo prije godinu dana planirali smo razna putovanja – bilo za dočeke Nove Godine  bilo za godišnje odmore. Sada, u ovim novo normalnim vremenima, putovanja moramo svesti na minimum ili barem ograničiti koliko je to moguće. Ali to ne znači da ne možemo nastaviti maštati i sanjariti o svim tim divnim mjestima koja jedva čekaju da prime ponovno veliki broj posjetitelja. Upravo za takve dane za koje se nadamo da će što prije doći, pripremili smo nekoliko prijedloga pomoću kojih već ovih blagdana možete razveseliti vaše drage putoholičare.

Cewe Hrvatska

Ima li išta ljepše nego kada uspomene s važnih putovanja možemo ponovno proživjeti? Jedan način jesu fotografije, a kada su one dio jednog fotoalbuma, čini nam se kao da imamo jednu knjigu koja ima jedno neprocjenjivo značenje. Iako se takvi albumi mogu izraditi kod većine foto studija, nama su za oko zapeli oni s Cewe Hrvatska Instagram profila. Jednostavno, a opet tako efektom i posebno – odličan poklon za svaku prigodu, a posebno na ispraćaju ove svima nam pomalo čudne godine.

Mozaik knjiga

Ako osoba koja čeka na svoj božićni poklon voli čitanje i putovanje, najbolje ćete obuhvatiti obje njezine ljubavi u obliku knjige. Takvih knjiga koje su ujedno i vodiči ima posvuda i po zaista pristupačnim cijenama, a jednu smo takvu pronašli kod Mozaik knjige. Ako planirate svoj sljedeći izlet, a ne znate kuda biste, vjerujemo da će vam ova knjiga itekako dobro poslužiti.

Larus pokloni

Nekada i jedna sitnica, ako je poklonjena sa srcem, može izvući osmijeh na lice. Jedna takva sitnica ove godine može biti i privjesak za ključeve. Ako više volite putovati autom ili je netko vama drag stalno na putu automobilom, mali znak pažnje s prigodnom porukom može svaku vožnju, i što je najbitnije, povratak kući učiniti posebnijim. Jedan smo takav privjesak pronašli na Instagram profilu Larus pokloni. Ovaj nas je privjesak posebno oduševio jer osim prigodne poruke, koju možete u potpunosti personalizirati, sadrži i mali kompas koji je kao stvoren za one koji vole istraživati nova mjesta. Drugačije, domišljato i svakako posebno.

Moj planer by Magdalena Bešker

Iako nam ove godine putovnice skoro pa i nisu trebale, to ne znači da ih trebamo spremiti. Štoviše, izvadimo ih i obucimo im jedan od najdivnijih etuia s potpisom Magdalene Bešker, branda Ulice snova. Ovo je savršeni poklon za svakoga tko jedva čeka da s ponosom izvadi svoje putovnice i u nekim ljepšim i ugodnijim vremenima putuje sa stilom.

SCRATCH IT!

Putoholičare će posebno razveseliti ova Scratch it! personalizirana karta na grebanje. Zagrepsti na mjesta koja su posjećena, a ostaviti netaknuto sve one dijelove svijeta koji još čekaju na kupljenu kartu, spremnu prtljagu i sjaj u očima. Odlična poklon kao dekor za zidove, a istovremeno kao podsjetnik na sve neistražene dijelove svijeta za što se nadamo da će se što prije promijeniti.

Onima željnima istraživanja i putovanja, ovi će pokloni donijeti osmijeh na lice i jedno iskreno oduševljenje jer je zaista svaki poseban na svoj način. Mali ili veliki, nije bitno – bitno je da što god odlučite pokloniti, poklonite s iskrenom emocijom davanja jer je ove godine to jedino i bitno.

Izvor: Instagram profili Moj planer by Magdalena Bešker, Larus pokloni, Cewe Hrvatska; web stranice SCRATCH IT!, Mozaik knjiga

Foto: Moj planer by Magdalena Bešker, Larus pokloni

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci