Stilueta blagdanski vodič: pokloni za domove onih koje volite
S

Dom bi trebao biti utočiste svakoga od nas – mjesto na kojem se osjećamo ugodno, spokojno i u miru. Dok nam sam spomen doma priziva upravo ove osjećaje, malim ga sitnicama možemo dodatno obogatiti kako bi dobio onaj zaokruženi savršeni ugođaj. Možda do sada niste imali prilike ili niste znali što pokloniti, bilo sebi bilo dragoj osobi, ali ne brinite. Potražili smo kod domaćih kreativaca nekoliko ideja za koje smo sigurni da ćete u njima uživati.

Mayolis Home decor

Maja Sirovec krije se iza Instagram profila Mayolis Home decor gdje je u fokusu izrada drvenih natpisa. Dolaze u raznim veličinama, bojama i dizajnu, a moramo priznati kako nam je jedan ljepši od drugoga. Bilo da se odlučite za neki blagdanski, ili pak za drveni natpis koji će u nečijem domu biti izložen tijekom cijele godine, sigurni smo kako nećete pogriješiti što god da odaberete jer je izbor zaista velik.

Iskrica dizajn

Znate one otirače sa zanimljivim natpisima koji nam izmame osmijeh na lice kada ih negdje vidimo, pa čak i virtualno? Upravo se takvi otirači kriju iza profila Iskrica dizajn. Ovaj prvi hrvatski personalizirani otirač činiti će savršen poklon za sve, pa čak i one koji ih možda ne bi sami odabrali. Natpis možete prilagoditi svojim željama, a da ne bi sve ostalo samo na otiraču, Iskrica u svojoj ponudi ima i preslatke šalice s kojima će jutarnji ritual ispijanja kave ili čaja dobiti jedan novi, šarmantan izgled.

Shiny stuff dizajn

Kako volimo personalizirane poklone! Jedne savršene pronašli smo i na profilu Shiny stuff dizajn gdje je ponuda zaista bogata i šarolika. Personalizirani privjesci, šalice s tiskom, ručnik s inicijalima ili imenom, personalizirana pregača i deka i još brojni drugi proizvodi koji će ili zasebno ili u jednom setu kojega si sami možete složiti, biti pun pogodak za sve kojima treba jedan novi detalj koji će upotpuniti njihov dom.

Odeata ceramics

Znamo da preslatkih šalica nikad dosta. Ako si želite upotpuniti kolekciju omiljenih šalica, jedne divne kriju se iza profila Odeata ceramics. Šalice raznih boja i motiva upotpuniti će svaki kutak kuće bilo da ih koristite kao ukras ili kao šalicu u kojoj ćete uživati tijekom dana. Valentina Šeb, koja stoji iza profila, kaže kako je Odeata priča o beskrajnim mogućnostima, ljubavi, čaroliji i sreći. Pa zašto sve to ne darovati nama dragoj osobi u obliku jedne predivne šalice ili tanjura?

Take tha break

Tabure je onaj jedan mali dodatak koji tako puno znači za dom. Ako u domu u okolici kauča ili u sobi postoji prazan prostor s kojim ne znate što učiniti, popunite ga Take tha break tabuerom. Ovaj divni komad govori sam za sebe i vjerujemo kako će biti savršen poklon. Uz njega, na ovom se profilu kriju i jastuci u obliku bora te brojni ukrasi s kojima će blagdansko uređenje doma biti drugačije i posebno.

Za sreću ne treba puno. Prekrasna šalica, slatki ukras za neki kutak ili pak otirač sa zanimljivim natpisom – sve su to odlični pokloni kojima će vama draga osoba biti oduševljena ne samo za blagdane nego i cijele godine jer su sve ovo pokloni u kojima se svakoga dana iznova može uživati i koji će svakoga dana nanovo pobuditi emociju.

Foto: Instagram profili Personalizirani otirač, Odeata ceramics

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci