Stilueta blagdanski vodič: pokloni s motivom srca su dar od srca
S

Pokloniti nekome poklon, onako iskreno i od srca, je neprocjenjivo. Nema veze na što liči taj dar, nema veze čemu služi, nema veze za što je namijenjen osim da ga darujemo s iskrenom emocijom i s iskrenom željom nekome pokloniti nešto što znamo da mu i treba i što će mu posebno značiti. Ovih blagdana, osim iskrene emocije, neka blagdani budu protkani ljubavlju s potpisom srca, neizostavnog simbola te divne emocije. Upravo zato, potražili smo nekoliko poklona s motivima srca kako bi i vizualno poklon imao onu jednu notu ljubavi i veselja.

Alchemist of wood

Ne kaže se uzalud da ljubav ide kroz želudac. Ali ne, ovoga puta nećemo poklanjati hranu, već divne posude s profila Alchemist of wood u obliku srca. Odlične za jutarnji doručak, savršene za popodnevni desert ili pak samo kao dekor, uklopiti će se sigurno u svaki kutak kuće i razveseliti vama dragu osobu.

Nisha company

Ova nam je godina pokazala da i planiranje nekih stvari može pasti u vodu. Ali, bez obzira na sve mi ne odustajemo i dalje smo očarani svim tim divnim rokovnicima i planerima. Nama je tako za oko zapeo jedan s motivom srca s profila Nisha company. Darujte nekome rokovnik s motivom srca i poručite mu da je okružen ljudima koji ga vole bez obzira na sve.

Stich by stich embroidery

Sjeća li se netko goblena? Dok nam na njegov spomen pred oči dolaze slike velikih goblena koji su krasili zidove kuća naših baka, mi smo jedne neobične i ali prekrasne pronašli na profilu Stich by stich embroidery. Stare uspomene poprimile su jedno novo, moderno ruho, gdje je zadržana vrijednost i ljepota ručnog rada. Ove goblene sigurno nitko neće očekivati za poklon, ali će svakako izmamiti osmijeha na lica voljene osobe.

Kochi Jewelry

Tradicija i klasika je za blagdane darivati nakit. Ali, ovoga puta neka taj nakit poprimi jedan novi oblik, onaj u obliku epoksi smole s prirodnim cvijećem. Upravo je takav nakit zaštitni znak Kochi Jewelry branda koji slavi ljubav, ljepotu i prirodu spojenu u jedan prekrasan komad nakita u obliku srca. Komad koji će se dugo nositi i baš svaki put razveseliti dragu vam osobu jer se zaista radi o jedinstvenom poklonu kojega ne nalazite na svakom koraku.

Plišanimedo.hr

Poklon koji će razveseliti i velike i male svakako je plišani medo. Mislimo kako nema osobe koja se ne bi razveselila jednom ovakvom poklonu jer ima nešto u plišanim medićima što podsjeća na djetinjstvo i bezbrižne dane. Plišanimedo.hr ima sve, na vama je samo da odaberete prigodnu poruku i vaš poklon sa simbolom ljubavi je spreman. 

Motiv srca ovdje je jedan mali dodatak koji će osobi kojoj darujete dodatno poručiti koliko je volite i koliko vam znači. Kada taj motiv srca spojite s poklonom za kojega znate da ima posebno značenje, dobivate zaista jedan unikatni poklon koji će se dugo pamtiti.

Foto: Instagram profili Plišanimedo.hr, Nisha company

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci