Stilueta blagdanski vodič: pokloni s hrvatskim potpisom za ljubiteljice modnih dodataka
S

Razni modni dodaci dobra su ideja u svako doba godine – bilo da se odabire poklon za drugoga ili sebe, poklon u obliku modnog dodatka uvijek je dobra odluka. Upravo ti mali ili veliki dodaci imaju moć podignuti svaki outfit iz običnog u upečatljivi koji će govoriti umjesto vas. Ako još uvijek ne znate što pokloniti vama dragoj ljubiteljici modnih dodataka, imamo nekoliko prijedloga koji bi vam se mogli svidjeti.

Lykke nakit

Ima li idealnijeg poklona od nakita? Čak i oni koji ne vole pretjerano nositi nakit, i dalje upravo on predstavlja odličan poklon koji će dočekati svoju priliku da ugleda svijetlo dana. A još kada se radi o nakitu s porukom, onda se nikako ne može pogriješiti. Upravo je takav nakit zaštitni znak Lykke personaliziranog nakita koji oduševljava na prvu. Svaki je njihov medaljon priča za sebe koja u svega nekoliko riječi pobudi i one najdublje emocije. 

Hero4Heroes

Ovaj riječki brand cipela ima jedan od onih modnih dodataka za kojeg vam ne treba ništa drugo. Hero4Heroes cipele podići se svaki outfit, ali i raspoloženje jer sve te divne boje koje se pretapaju jedna u drugu ne mogu, a da vam ne poprave dan. Kao poklon ispod bora oduševiti će svaku zaljubljenicu u cipele, pa čak i one koje traže nešto drugačije, otkačeno i bez sumnje upečatljivo.

Mara Li Bags

Poklon s kojim ne možete pogriješiti su svakako torbice. Iako ima bezbroj izbora, mi smo već neko vrijeme oduševljeni Mara Li torbicama. Radi se o ručno pletenim torbicama koje će se upravo zbog svoga toplog materijala savršeno uklopiti u ovo blagdansko vrijeme. Osim funkcionalnosti, ove torbice mame poglede kuda god otišli. Uz možda koju prigodnu poruku posvećenu samo vama dragoj ljubiteljici torbica, iskren osmijeh i oduševljenje su zagarantirani.

Becha design

Tko kaže da i komad odjeće ne može biti i modni dodatak? To zna i Becha design koja u svojoj ponudi ima upravo jednu takvu majicu – s predimenzioniranom mašnom. Jedan pogled na takvu majicu govori sve, istovremeno omogućujući ponosnoj vlasnici koja je nosi da dominira gdje god se pojavi.

Šeširi i kape Cahun

Dolaskom hladnijih dana, nose se i razne kape i šeširi. Što kažete da se ove zime odlučite na jedan elegantan šeširić ili kapu koji će dati jedan chic pečat cijelom outfitu? Upravo smo takve pronašli na Instagram profilu Šeširi i kape Cahun. Klasični šeširi ili tzv. Francuske kape neka ove zime i ovih blagdana budu zaštitni znak dama sa strašću prema modi, a odlična je vijest da takvie komade možete nositi iz sezone u sezonu.

Neka ovog Božića bude naglasak na poklanjanju sa srcem. Bilo da odaberete nakit, torbicu ili pak šešir, vjerujemo kako će druga strana svakako biti oduševljena. Iznenadite zaljubljenicu u modne dodatke s onim jednim kojega će svakako pamtiti i koji će joj izmamiti osmijeh na lice svaki puta kada ga bude nosila.

Foto: Instagram profili Lykke nakit i Hero4Heroes

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci