Stilueta blagdanski vodič: motiv knjige kao inspiracija, za ljubitelje dobrog štiva
S

Dobra knjiga nije odličan poklon samo za blagdane, dobra knjiga je odličan poklon uvijek, u svako doba godine. Iako je ona dovoljan poklon za sebe, još je slađe kada uz nju dobijemo i neke male stvarčice kojima ćemo čitanje podignuti na jednu novu razinu.

Bolkica

Ne možemo sakriti oduševljenje ovim preslatkim i praktičnim Bolkica kaputićem za knjige. Ivana Bolković, koja stoji iza ove genijalne ideje, napravila je prvi kaputić za knjige iz vlastite potrebe za praktičnošću, ali i lijepim izgledom novog držača za knjige koji će oduševiti svakog knjigoljupca.

Puro Amor design

Znamo da čitanje knjige nije potpuno bez omiljenog napitka. Tako u ponudi Puro Amor design proizvoda možete pronaći šalicu na koju ćete dati ispisati neki citat posvećen knjigama ili pak ime omiljene knjige vama drage osobe kojoj poklanjate šalicu. Također, osim šalice možete darovati i personaliziranu torbu, također s natpisom posvećenog knjigama i čitanju.

Magical Book Lab

Što pokloniti ljubiteljima knjiga, a da nije knjiga? Rokovnik! Ponuda je zaista široka, rokovnici dolaze u raznim bojama, veličinama i dizajnu, a nama su ovoga puta zapeli za oko oni s profila Magical Book Lab. U svojoj ponudi imaju i fotoalbume, ali nam se njihovi baršunasti rokovnici čine savršenim poklonim za sve one koji gaje jednu posebnu ljubav prema čitanju i knjigama.

Made by Flige

Što kažete na nakit s motivima knjiga? Ovo je svakako jedan neobičan i drugačiji poklon, ali ne zato manje poseban. Ove Made by Flige ogrlice Knjižice savršene su za sve one koje želite iznenaditi jednim originalnim poklonom koji će svakako proći zapaženo.

Hoću knjigu

Poznati lanac knjižara u svojoj ponudi ima jedan odličan poklon za sve one koji vole čitati u mraku – lampicu za čitanje. S njom ćete zasigurno obradovati svakoga tko u svijet čitanja voli ulaziti noću, ali da pritom ne probudi pola kuće ili stana. Malene ali praktične, ove će lampice doći kao naručene svakom ljubitelju knjiga.

Ovih će blagdana i knjigoljupci doći na svoje. S ovim divnim poklonima pogodotiti ćete svakako svačiji ukus da će svi oni jedva čekati da odete kako bi mogli uživati u svojim novim poklonima i jednoj novoj razini čitanja.

Foto: Instagram profili Bolkica, Made by Flige

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci