NaslovnicaMEN'S CORNERStilueta blagdanski vodič: originalne...

zadnje objave

Stilueta blagdanski vodič: originalne ideje za njega

Ovih blagdana darujmo pažnju i našim voljenim muškarcima – ocu, dečku, suprugu ili prijatelju. Ako ste već iskoristili sve ideje, možda će vam pomoći naš vodič personaliziranih poklona koje možete pokloniti muškoj osobi i time je posebno razveseliti jer znamo da kada su pokloni personalizirani, tada oni dobivaju jednu posebnu čar.

Paper & stuff

Ove godine okrenite se našim domaćim proizvođačima. Da ne zaostaju za onima izvan granica Lijepe naše, dokazuje brend Paper & stuff kod kojih možete pronaći prekrasnih personaliziranih poklona – od čaša s imenima pa sve do rokovnika. Zašto ovih blagdana vama dragim muškarcima ne biste poklonili personalizirani planer? Znamo da pomoći pri organizaciji nedostaje svima, pa tko zna, možda im baš s ovim divnim planerom pomognete u tom smjeru.

O`kviri

Znamo da ovdje ima puno mama s mališanima koji traže originalan poklon za tate koji će ga ostaviti bez teksta. Jedan takav originalan poklon možete pronaći kod O`kviri jer smo sigurni da kada tate ovo vide njihovom oduševljenju neće biti kraja. Prekrasne i zaista maštovite ideje preplavljuju profil O`kvira i znamo da ćemo vam ovom preporukom malo otežati izbor jer bismo i mi najradije sve naručili.

Kkarikature

Također s okvirom, ali na jedan drugačiji i kreativan način, vama dragim muškarcima možete pokloniti i karikaturu. Uvijek oduševljavaju i uvijek su posebne, a upravo smo jedne takve pronašli na profilu Kkarikature. U paru, zasebno, s kućnim ljubimcima, s limenim ljubimcima…ma izbor je zaista velik i sigurni smo kako će netko od vas upravo njima poslati jednu narudžbu koja će se svakako dugo pamtiti.

Giftit design

Nekada je dovoljna i sitnica da nekome uljepšate dan ili pak cijele ove blagdane. Kuglice su super poklon, a divne personalizirane sitnice zapele su nam za oko kod Giftit design! 

 

Nas su sve ove ideje oduševile i ne znamo za koju bismo se odlučili. Ono što je svakako važno je da poklon darujete iskreno i od srca, a kada je on još i personaliziran, onda sreće i oduševljenja neće izostati.

Foto:  Instagram profili Kkarikature i Giftit design

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
108PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE