Stilueta Beauty Talks: GEA GLAŽAR, 4LOOK BEAUTY CONCEPT
S

Vrijeme je za novi seriju intervjua, ovoga puta vodimo vas u 4look Beauty Concept. Poznata riječka oaza ljepote 4look, poznata je po kvaliteti usluge, ali i po inovaciji. Riječki tim neprestano uvodi novitete, osmišljava nove koncepte koji svim klijentima dolaze kao prava osvježenja, ali i u poslovnom smislu ojačaju svoju odličnu poziciju na tržištu. 

4look Beauty Concept donosi jedan zaokret o kojem ćemo pisati uskoro, a prva priča s terena, iz Ulice Žrtava Fašizma 2b u Rijeci, predstavit će vam Geu Glažar, ambicioznu i perspektivnu make up artisticu i nail majstoricu. 

„Šminka me počela zanimati kad sam imala 14 godina, to je period osmog razreda i prvog razreda srednje škole kad sam se počela sama malo doma šminkati. Nokte sam počela raditi u prvoj karanteni, dakle prije nekih godinu dana, imala sam vremena, nisam imala predznanja. Sjećala sam se kako su meni radili nokte i imala sam veliku želju. Moram zahvaliti dečku koji mi je pomogao na početku i koji mi je kupio prvi start paket i tako je sve počelo. Kako to uvijek bude počela sam prvo sebi, obitelji, prijateljicama, završila sam online edukaciju,  a čim je prošla karantena posvetila sam se daljnjoj edukaciji uživo. Edukacije volim i stalno nadograđujem svoja znanja.“

Moramo se složiti, edukacija nikad dosta, svjesni tu toga u 4look timu koji svom timu neprestano daje priliku da nadograđuje znanja,  a znamo da je svaka nova spoznaja rast, kako pojedinca tako i cijelog tima. Gea nas se ugodno dojmila, mlada, poletna, svjesna koraka koji vode ka uspjeha, a zanimalo nas je i kako počinje proces ka uspješnom šminkanju i naravno – zadovoljnoj klijentici.

„Prilikom šminkanja uvijek počinjem od obrva, pitam klijenticu na koji način voli urediti obrve i nakon toga krećem u svoj kreativni proces. Obavezno pitam i kakav make up voli, prirodniji ili glamurozni stil, a volim šminkati za sve prigode poštujući želje osobe dok se upuštam u kreativni proces.“

Ga smatra da su Riječanke odvažne po pitanju make up-a i noktiju, ima puno mlađih klijentica koje dođu s prijedlozima make up i nail ideja s Pinteresta dok se starije klijentice češće odlučuju za klasičan izgled noktiju i minimalistički make up. Osim zadovoljstva usluga, Geu veseli i komunikacija i odnose koje gradi.

„Volim što mi se klijentice povjeravaju, što se otvaraju u trenucima koje provodimo zajedno i poštujem njihovo povjerenje. To mi je jako drago, razgovaramo o svemu i upoznajemo se.“

Najljepši trenutak u radu je kad se klijentica nakon make up-a pogleda u ogledalo i bude zadovoljna sobom ili kad završi s noktima i vidi po izrazu lica da je osoba zadovoljna. Pogotovo to primjećuje kod šminkanja maturantica koje su dosta plahe i često im je to prvo profesionalno šminkanje, njihov osjećaj zadovoljstva našoj je sugovornici neprocjenjiv.

Gea nam je otkrila i trendove po pitanju make up-a ovoga proljeća, začešljanije obrve, foxy eyes, stavlja se pola trepavica da oči budu još izvučenije, sjajilo je popularnije od ruževa, manje pudera, sve se okreće prirodnijem looku. Što se noktiju tiče voli nail art i izraženiju estetiku, ali svjesna je da klasika nikad ne izlazi iz mode.

Gea Glažar svojom se profesionalnom energijom i umjetničkom crtom odlično uklopila u 4look tim. Za svoje kolegice ima samo riječi hvale.

„Jako sam zadovoljna timom, atmosfera je odlično i jako sam zadovoljna okruženjem u kojem radim, stvarno mi je super.“

I moramo se složiti, ova beauty adresa okuplja vrhunski tim stručnjaka stoga ne čudi da uživaju povjerenje Riječanki, ali i žena koje dolazi iz svih krajeva Kvarnera i Istre. Potraga za lijepim i urednim noktima kao i savršenom make up-u za sve vama bitne prigode nas je dovela do 4look beauty concepta, mjesta koje rado preporučamo!

4look Beauty Concept, Žrtava Fašizma 2, Rijeka

Više na internetskoj stranici 4look.hr

Fotografije: Ivor Mažar

Pripremila: Marija Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci