Stilueta Beauty Room: Terranova Beauty Complex za kožu, kosu i nokte
S

Pravilna njega kože, kose i noktiju dolazi iznutra, to već znamo, zar ne? Vanjska ljepota uvijek je odraz svega što osjećamo i što unosimo u sebe. Zadnji tjedni zime donose svojevrsno buđenje i želju da u proljeće uđemo zadovoljni sobom. Renesansa duha i tijela odražava se u dobrim odlukama. Naša je dobra odluka tjedna sažeta u tri riječi: Terranova Beauty Complex.

Terranova je osnovana 2008. godine. Ova jedinstvena britanska marka dodataka prehrani nudi aktivne oblike hranjivih sastojaka najviše kvalitete. Važno je naglasiti kako se svi dodaci prehrani Terranova temelje se na holističkim načelima. Postignuće su znanosti utemeljene na dokazima.

Terranova Beauty Complex sadrži 50 kapsula. Dobar je za jačanje kose, za čistu kožu i snažnije nokte. Konzumiranjem Terranova Kompleksa za ljepotu pokrivamo sve ključne mikrohranjive sastojke potrebne za regeneraciju kože, kose i noktiju te za smanjenje upalnih i dobnih promjena na koži.

Proizvod djeluje na dvije razine. Prvo, s dodatkom vitamina C, cinka, pantotenske kiseline, biotina, vitamina A, prirodnog beta karotena i MSM-a, njegujemo kožu, kosu i nokte iznutra.

Na drugoj razini opskrbljujemo ih svim ključnim namirnicama koje se smatraju izvorima ljepote: preslica, kopriva, čičak, borovnice, bundeva i kakao. Oni, naime, kriju bogatstvo važnih fitospojeva. Znanost ih još ne zna izolirati, ali unatoč tome ne smiju nedostajati niti u jednom pravom tretmanu ljepote.

Proizvod možete naručiti na linku, cijena je 162,59 kn.

I da napomenemo, ovo je jedan od najnagrađivanijih Terranovinih proizvoda. Između ostalih, u Velikoj Britaniji u sklopu International Beauty Awards dobio nagradu za najbolji prirodni proizvod za ljepotu.  Ne odgađajte brigu o sebi i uvijek birajte kvalitetne proizvode koji imaju potvrdu i djeluju!

Stilueta daruje Terranova Beauty Complex

Darujemo jedan Terranova Beauty Complex! Ispod ove objave na našoj Facebook stranici ostavite nam u komentaru odgvoor na pitanje kad je Terranova osnovana. Metodom slučajnog odabira odabrat ćemo jednu komentatoricu/komentatora. Proizvod šaljemo na vašu adresu, darivanje se odnosi na područje RH i traje do 19. veljače. Ime sretne dobitnice/dobitnika objavit ćemo kao update članka.

Dobitnica je – Sandra Cuculić!

Prethodna recenzija – Stilueta Beauty Room: Dr Brandt ima posebnu Bright this way liniju

 

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci