Stilueta beauty recenzija by Marija: Kalis Tan Activator
S

Sigurno jedva čekate godišnji odmor i priliku da upijete zrake sunca, dobijete tamniju nijansu tena, odmorite se i napunite baterije. Ipak, sigurno sve već osviješteni po tom pitanju, boravak na suncu dolazi uz rizike po zdravlje i bitno je  zaštiti se, prije, za vrijeme i nakon izlaganja suncu.

Naša je preporuka Kalis Tan Activator, nakon nekoliko tjedana korištenja, sigurni smo u proizvod talijanskog branda koji nas oduševljava kvalitetom i inovativnim formulama.

Tan Activator osmišljen je kao prvi korak ka sunčanju, atraktivna formula dovodi do sigurnog i brzog tamljenja, ali i ujednačenog brončanog tena koji svi volimo imati ljetnih mjeseci. Kalisov hit proizvod sadrži tirozin koji stimulira stvaranje melanina i pospješuje tamljenje. Dodajmo i da Tan Activator sadrži ulje jojobe poznatom po velikom udjelu vitamina E te kompleksu vitamin B te donosi brojne dobrobiti koži, znate da imamo preporuku koju rado otkrivamo. Uz to, ulje jojobe omogućava dnevnu hidrataciju, dugo ostaje na koži i čini ju svilenkastom i mekanom.

Uz Kalis, pripremite i hidratizirajte kožu prije izlaganja suncu, isto tako, ovaj proizvod održava tamniji ten duže i idealan je u kombinaciji s ostalim proizvodima branda za vrijeme i nakon sunčanja.

Neka se u vašoj obaveznoj dnevnoj beuty rutini i ljetnoj torbi pronađe obavezno mjesto i za ovaj Kalis proizvod! Ono što nas je dodatno osvojilo i je prekrasan miris, ugodan, nenametljiv, ljetni i postojan, Tan Activator se lagano nanosi, srednje je gustoće i vrlo brzo se upija u kožu koja naočigled postaje mekša i nahranjenija.

Kad se radi o koži, nema kompromisa, bitna je kvaliteta i sigurnost i zato naša preporuka sa sigurnošću ide u smjeru branda koji je itekako prepoznat na stranim tržištima, a sada svoj uspjeh gradi na domaćem tržištu na kojem uživa sve veće povjerenje zadovoljnih korisnika i kupaca.

Mene je Tan Activator oduševio, toliko da sam ga smjestila uz “Knjigu za svaku ženu”, a rado ću poslušati i vaše dojmove nakon korištenja, iako ne sumnjam da će biti jednako pozitivni. 

O BRANDU KALIS ČITAJTE NA STILUETI:

Stilueta predstavlja talijanski brand Kalis, vrhunska kozmetika osvaja Kvarner i Istru

 

Fotografije: Ivor Mažar za Stiluetu

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci