ZTC

Estetski centar Eternity na Matuljima poznata je beauty adresa na Kvarneru, ali i puno šire. Vlasnica centra, doktorica Vivian Jurković i Eternity tim u svoju su oazu estetike unijeli svjetski standard ljepote tretmanima koje nude i brandovima s kojima rade.

ZTC
Karin Kuljanić, nakon tretmana,  u društvu Vivian Jurković

U kratko vrijeme Eternity je postao prepoznatljivo mjesto, a svoje povjerenje timu ovog estetskog centra dala je i dr.sc. Karin Kuljanić, prof, klinički psiholog i psihoterapeut. Karin je i poznati slavuj s Kvarnera, omiljena među publikom, javnost ovu damu percipira na izrazito pozitivan način, a mi smo otkrili i tajne njege ove uspješne žene. Karin je nahranila lice i osvježila izgled atraktivnim tretmanima te licu dala zasluženu njegu.  Glavni tretman bio je Microneedling pomoću Dermapena. Prije toga kozmetičarka je radila mikrodermoabraziju,  a nakon Dermapena Karin je uživala u mezoterapiji pomoću hijaluronskog boostera.

Na samom kraju stavljena je maska koja umiruju kožu punu hijalurona, postoperativno. Vivian Jurković Karin je poklonila Eye Contour gel iz linije proizvoda  luksuzne dermatokozmetike Dernastir i tablete multivitamina s kolagenom istoga branda.

Proljeće je idealno vrijeme za promjene, brigu o sebi i izgledu, a sve počinje licem koje često zanemarujemo i ne posvećujemo mu dovoljno pažnje. 

KARIN KULJANIĆ POSJETILA JE ESTETSKI CENTAR ETERNITY

Doktoricu dent.med. Vivian Jurković i Estetski centar "Eternity" posjetila je Karin Kuljanić koja ima samo riječi hvale za beauty tretmane koje je probala! Donosimo kratak pregled i detaljan report uskoro na Stilueti.

Objavljuje Stilueta u Petak, 12. travnja 2019.


Foto: Ivor Mažar

Pripremila: Stilueta

Kancelarija bar