Women’s Weekend x Stilueta party! Zabavni dio konferencije koja je otvorila važne teme!
W

Women’s Weekend konferencija u Rijeku je dovela dva dana edukacije, networkinga, susreta i na dvije pozornice dala priliku da žene, i muškarci, progovore o iznimno važnim temama. Nakon prvog dana predavanja, priliku da u suradnji s WW timom dobili smo mi!

 

event je bio – pun pogodak.

U samom srcu Rijeke, istovremeno su se održavala dva odlična eventa. WineRI i Women’s Weekend savršeno su se sljubili i pokazali da Rijeka ima ogroman potencijal!

Party dio okupio je brojne goste, a atmosfera koja je prevladala bila je i za nas kao organizatore neočekivano dobra!

Za dekoraciju na samom ulazu pobrinuo se Event by Ivona tim i Ivona koju ste mogli upoznati i našem intervjuu Lice poduzetnice.

Uživali smo u finim i kvalitetnim vinima Udruge Kvarner Wines. Pa se tako za svakog vinoljupca dalo pronaći čak i nekoliko vina po njihovom guštu – iz OPG Ružić, OPG Plovanić vina iz Vinske kuće Pavlomir, Kuća vina Ivan Katunar, Estate Winery Katunar, PZ Vrbnik, Gospoja PZ, Vinarija Šipun te iz Konobe Nada.

A oni koji vole nešto ‘jače’ tu su bile izvrsne rakije iz Rahkia Bara i iz Suza rakija.

Morali smo i se pobrinuti da gosti ne bude gladni, riječki Piko je osigurao fine slatke delicije. Savršeno!

Jeste li bili na eventu bez VOIR i genijalne 360 kamere? Eventi bez njih nisu isti. Brojni posjetitelji su uživali u fotkanju!

Naravno,  brend Dr Vivians Estetics pratio nas je i na ovom događanju! Linija proizvoda postaje sve veća, a brend je privukao veliku pažnju! Zahvaljujemo dr Vivian Jurković i timu što prepoznaju svaku našu incijativu i uvijek nas podrže!

Damir Kedžo je pjevao svoje, ali i druge hitove pa je tako zaslužan za odličnu atmosferu, a u njegovim pauzama je preuzetu DJ Tommy.

Naše događanje podržali su:  Crocon d.o.o., Thallaso Crikvenica,  ZTC Rijeka, Concept Mažar, dboki, Nautica restoran i bar. Svima zahvaljujemo!

Među brojnim posjetiteljima zatekli smo i neka poznata lica nacionalne scene, ali i lica o kojima ste imali prilike čitati na stranicama Stiluete: Đurđa Tedeschi, Eva Usmiani Capobianco, Anja Zambelli Čolak, Žarko Stilin, Marijana Batinić, Vinko Filipović, Maja Uremović, Barbara Udovičić Papeš, Ermina Duraj,  Anja Stehlik, Tanja Tišma, Slađana Gržinčić, Slađana Ostić, Mia Antunović i brojni drugi.

 

Predivna konferencija. Predivan event. Zahvalni i sretni što smo dio ovako velike i posebne priče!

Fotografije: Stilueta

Povezani članak – Počeo je prvi Women’s Weekend u Rijeci. Brojni posjetitelji oduševljeni panelima

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci