Stehlik Fashion Show održao se i ove izazovne godine, pogledajte kako je bilo!
S

Ovog je vikenda u Istri održan jedini modni event STEHLIK FASHION SHOW koji je okupio brojne modne zaljubljenike na pulskom Kaštelu koji su uživali u večeri mode, plesa i glazbe. Mlada pjevačica Nensi Mitrović uvela nas je u priču same revije  te su uz njezin nastup manekenke koračale pistom predstavljajući do sada najveći broj odjevnih kombinacija, bezvremenske komade za  ljetne večeri, ležerne, opuštene, kakva je bila i cijela revija.  Naravno, kako priliči ovim danima, neizostavni su bili bezvremenski casual ljetni komadi od svile, jerseya te unikatne cocktail haljine za svečane prigode.

Što se tiče boja, i ovoga su puta dominirale zanimljive nijanse plave, ali i zelene, boja lavande te rainbow haljine koje dolaze u harmoniji različitih boja te su se savršeno uklopile sa dizajnerkim naočalama iz optike Centar. Tema cijele revije bila je u znaku prijateljstva stoga smo na pisti mogli vidjeti i najbolje prijateljice koje su  nosile izlaz rainbow haljina, te najpoznatije istarske influencerice koje su pomno osmislile svoj izlazak na pistu.

Ovoga je puta Stehlik otišla i korak dalje te je predstavila  i kolekciju za djevojčice, koje su dobile najviše pohvala te zahvaljujući gracioznom defilu ispraćene su ovacijama oduševljene publike. Prva je to kolekcija za najmlađe djevojčice.

Ispred Kaštela imali smo priliku upoznati  partnera revije Porsche Inter Auto i najnoviji model T-ROC – stylish ljepotana koji plijeni poglede , a oduševio je  istarske  influencerice i dizajnericu. Još jednom smo se uvjerili kako moda, lijepe žene i automobili definitivno čine savršenu kombinaciju.

Nakon same revije održan je i after party u suradnji sa Old City barom te najbolji hrvatskim DJ-em YAKKA. Pulski Kaštel bio je savršena kulisa za modnu predstavu koja je  završila  svojevrsnim zaštitnim znakom revije, pjesmom „Don´t stop me now“ kojom dizajnerica poručuje da uživaš i raduješ se svim trenucima koji te čine čarobnom u onome što stvaraš. Make up i frizure potpisuju: Ella beauty, Andrea Batel, Natalija Andronova, Artistic

Tekst: PR materijal

Fotografije: Giordano Cellich, Šimunić

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci