Odlična najava velike revije! Posjetili smo Stehlik Brunch & Open house party by DUX nekretnine
O

Za  najveći event u Istri –  Stehlik fashion show u Puli,  dizajnerica je  odlučila  napraviti nešto malo drugačije. Nešto na STEHLIK način.

Stehlik brunch i open house party by DUX nekretnine po prvi puta je održan u Istri u predivnoj rustikalnoj vili Leonida gdje je Anja okupila  poznate influencerice iz Istre, poduzetnice,  te lifestyle novinare kako bi kroz objektiv Ane Bolobichio predstavila dio  kolekcije koji ćemo 12.7 moći vidjeti na devetoj samostalnoj reviji u Arheološkom muzeju Istra.  Reviji će prethoditi i panel pod palicom Stiluete i glavne urednice Marije Mažar.

„Fluidne haljine u bojama  i pregršt divnih emocija  koje su naše STEHLIK  djevojke donijele ispunile su ambijent savršenom atmosferom. Uspjeli smo učiniti jedno poslijepodne malo posebnijim i neobičnim uz dekoracije i ideje Ameamor koja je ispunila sve moje želje kako bi stvorili savršenu atmosferu. A završili smo druženje divnim pjenušcem Medea te koktelima destilerije Krulčić, te kreativnom tortom u bojama haljina iz Lara sweetlanda .“ kaže dizajnerica.

Uzvanici su mogli uživati u delicijama iz Stancije Buršić i Colloseuma te u ugodnom druženjem uz puno smijeha  i divnih emocija.

Preostaje nam čekati reviju kao jedno od najvažnijih događanja u Istri! Vidimo se 12.07.!

Fotografije: PR

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci