#Stayhome & #Stayinspired: Oksana Balyk Kirinčić otkriva tri dobre strane izolacije
#

Petak je, večer, nema uobičajene ludnice, bezbroj poziva, doma smo, online smo i u potrazi za inspiracijom danas smo pokucali, bar virtualno, u dom Oksane Balyk Kirinčić koja nam je otkrila tri dobe strane #ostanidoma situacije!

Moje top tri dobre strane #ostanidoma situacije:
1. ŽIVOT U SADAŠNJEM TRENUTKU – u životu, prije ove situacije, što više pokušavam biti prisutna u sadašnjem trenutku u za mene važnim aktivnostima. Svjesno doživljavam trenutke u provođenju vremena s djetetom, no ponekad je to izazovno. Ponekad sam u svojim idejama i mislima o tome što je to što ću sljedeće napraviti toga dana. U #ostanidoma situaciji toga nema i zaista uživam u svakoj sekundi. Nema žurbe, nema neću stići ili moram ići. Ne moram ništa. Tu sam. Da ne spominjem zajedničko buđenje, doručak, ručak, …

2. KUĆNI TRENING – iako sam veliki pobornik teretane, moj suprug me oduvijek nagovarao da vježbamo skupa doma. Napokon je došao na svoje  Navečer, kada Anton zaspe, izvučemo prostirke i utege i dobro se zabavimo. Ljeto je ipak blizu.

3. PRISILNA DIGITALIZACIJA – cijelo moje poslovanje se zasniva na internetskoj vezi, stoga sam i više nego oduševljena promatrajući kako se brzo veliki dio različitih djelatnosti digitalizirao. Npr. moja mama zazire od ekrana, a sada evo drži cjelokupnu srednjoškolsku nastavu on line.

Eto, u svakom zlu nešto dobroga! Hvala Oksana i nastavite tako! Dragi svi, uživajte u vikendu, znamo, nije poput onih kad bi svi bili na sto strana, ali bit će toga opet, dotad stpljivo punimo baterije i uživamo jedni u drugima!

Fotografije: Oksana Balyk Kirinčić

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci