#Stayhome & #Stayinspired: Iva Frankić uživa u majčinstvu dok mašta o slobodi kretanja
#

Iva Frankić, ambiciozna je Riječanka koja je ipak zadnjih mjeseci usporila. Naime, otkad je postala majka cijeli ritam se promijenio i sada uz partnera Borisa uživa u slatkim trenucima. Ipak, neizbježna je situacija koja je utjecala na cijeli svijet, a kako su se snašli Iva, Niko i Boris, doznat ćemo upravo… sada!

Kako ti prolaze dani?

Prije svega hvala na pozivu. Volim Stiluetu i pratim vas od samih početaka 🙂

Trenutno se nalazim u svom rodnom gradu, u svojoj Rijeci. Dosada smo bili u Zagrebu i na našu sreću otišli smo na vrijeme. Ovim putem veliki poljubac mojoj obitelji i prijateljima u Zagrebu.

Iva i Niko

 

5.2 sam postala majka predivnom dečkiću.

Niko i ja startamo od ranog jutra i krećemo u nove pohode. Učim od njega, on me prati pogledom. Ljubimo se i mazimo. Tako prolaze naši dani.

Što ti je dobroga donijela #ostanidoma situacija?

Ova situacija je donijela dobro svim ukućanima jer se više družimo, pričamo (možda i previše hehehe), te imamo vremena razmišljati o životu, situacijama i kako dalje. Mazim se puno s malenim, gledam i pratim najdraže ženice, mamice na Instagramu, sjednem u dvorište i uživam u tim malim slatkim minutama za sebe… Dobro je što imam obitelj koja me voli i s kojom mi je lijepo. Još jedna stvar koja je dobra, shvatih tko su mi pravi prijatelji 🙂

Rođendan u doba karantene

Što ti najviše nedostaje?

Nedostaju mi šetnje, sloboda kretanja.

Neću biti od onih i reći ispijanje kavica jer najslađa kava je ona jutarnja u pidžami sa najdražom ti osobom.  Fale mi druženja, fale mi moji prijatelji. Sram me priznati, ali priznat ću da bi se trebala više družiti, a manje gledati serije i filmove kada ovo prođe 🙂

I zamolit ćemo te…  neka inspirativna i pozitivna poruka za čitatelje Stiluete…

Inspiracija se crpi iz stvari koje su oko nas.  Evo ponešto iz jedne posebne knjige: “Vaše misli i vaša osjećanja stvaraju vaš život. Uvijek će biti tako.”

Tajna je otkrivena

Poručila bi svima da se vole, poštuju i pomažu. Puno se smijte jer osmijeh otvara sva vrata. Ne sramite se reći šta mislite i budite ponosni na ono što radite. Cijenimo se ljudi i budimo jedni uz druge. Nitko nije savršen.  Voli Vas Iva!

Hvala Iva! Uživajte u otkrivanju svijeta s mališanom dok svijet čeka da otkrije svima nama svu svoju ljepotu koja nam nedostaje…

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci