#Stayhome & #Stayinspired: Iva Berišić inspirativno i iskreno o danima koje provodi u toplini doma
#

Izolacija dan tko više zna koji. Čini nam se da smo se svi opskrbili humorom, a vrijeme koristimo za stvari za koje inače imamo manje vremena. Danas smo pokucali na vrata poznate riječke vizažistice Ive Berišić koja nam je otkrila kako provodi dane i kako se osjeća u situaciji u kojoj smo se svi našli.

Iva Berišić

Njezine misli prenosimo u cjelosti:

Što reći…
Nesretne okolnosti dovele su nas i prisilile da ne izlazimo iz naših domova.Tu sam situaciju iskoristila na najbolji mogući način. Cijeli svoj život jurimo i žurimo, žalimo se da nista ne stignemo, kukamo i ponavljamo jednu te istu rečenicu, a ta je da nemamo vremena za sebe…

U svakom zlu ima nešto dobro a meni je ovo vrijeme poslužilo da se napokon malo više okrenem sebi i svom domu, da usporim malo- odmaram, pospremam, kuham, čitam, uživam na svom balkonu ako je sunčano te sam odlučila vježbati svaki dan da se oslobodim viška energije koje imam previše!

Sve će proći i opet ćemo se vratiti našem normalnom životu a ja se nadam da ćemo tada više cijeniti ono što imamo, a manje željeti ono sto nemamo.

Čuvajte se i uzivajte u toplini svojih domova uz svoje najbliže. Ostanite doma. ♥

Ostanite doma.

Iva je sve lijepo rekla i dala najbolji zaključak ovom tekstu. Ostanite doma, čuvajte se i pričekajmo da sve prođe, nadoknadit ćemo sve…

Pripremila: Stilueta

Fotografije: Iva Berišić

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci