Srijeda uz World Traveler’s Bar Live: Ivana Banfić vodi nas u Južnu Ameriku
S

Ove srijede u 19:00 sati, LIVE na FB stranici World Traveler’s Bar

Stiže još jedna srijeda uz World Traveler’s Bar a sa njom i prilika da iz udobnosti vaših domova otkrijete prekrasne krajeve našeg planeta. Ovoga puta destinacija je Južna Amerika i to u društvu naše poznate glazbenice i strastvene putnice, Ivane Banfić I Bee.

Pripremite se uz Ivanu doživjeti kraj svijeta u kome ljudi uče od biljaka, prirodu koja briše granice, ne poznaje vrijeme i novac, već samo sadašnji trenutak. Od Lime, preko Pucallpe sve do slikovitog San Francisca na rijeci Ucayali, jednoj od pritoka Amazone.

Saznat ćete kakav utisak ostavlja zemlja mistične energije, kako izgleda živjeti s plemenom Shipibo u živopisnom zelenilu amazonske prašume, te prihvatiti način života u miru, u skladu s prirodom i bez stresa. Kakav je osjećaj spavati uz zvuke prašume i sve njene „stanovnike“, ploviti moćnim Amazonom u vrijeme monsuna, zaboraviti na strahove i navike zapadnjačkog načina života. O ljudima, kulturi, načinu života, smirenosti, sreći, instinktima…Ivana Banfić će vam otkriti što je naučila od plemena s kojim je provela dva tjedna, kakve su joj mudrosti prenijele biljke učiteljice te sa kakvim se sve spoznajama o sebi i pomaknutim granicama vratila s ovog putovanja.

Uz mnoštvo slika i snimaka koji će tek postati dio dokumentarnog filma Put Sreće, pripremite se za nesvakidašnje putovanje u društvu Ivane Banfić I Bee u srijedu 15.04. u 19:00, uživo uz World Traveler’s Bar.

World Traveler’s Bar inicijativa je putničke agencije World Traveler, zamišljena kao okupljalište svih onih koje ne drži mjesto, strastvenih putnika, sakupljača pečata u putovnicama i uspomene sa raznih krajeva svijeta.

Ova putopisna druženja, samo su privremeno su preseljena u prostranstva interneta i dešavaju se svake srijede u 19:00 na Facebook stranici World Traveler’s Bar.

Ljubitelji putovanja imat će prilike virtualno proputovati svijet uz online izdanje World Traveler’s bara i njegove zanimljive goste, strastvene putnike s interesantnim pričama.

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci