Deni Srdoč, Saša Matijašević, Kristijan Kuzmić i brojni drugi odazvali su se gastro humanitarnoj akciji za našu sugrađanku!
D

Udruga Srce za nju uz pomoć donatora organizira gastro događanje čiji je prihod namijenjen našoj sugrađanki Meliti Maslak, onkološkoj bolesnici.

Melita, koja je nesebično sudjelovala u brojnim humanitarnim akcijama, našla se je u situaciji da treba pomoć zbog teške bolesti koju nažalost proživljava već drugi put.

Pridružit će se proslavljeni chef s dvije Michelinove zvjezdice Deni Srdoč, nagrađivani pizzaiolo Saša Matijašević i chef Kristijan Kozmić sa suradnicima. Oni će 15. srpnja na Korzu od 19 i 30 sati (Trg 128. Brigade HV) pripremati delicije, a sav prihod ide za Melitu.

Za one koji ne mogu doći, a žele pomoći, donirati mogu na PBZ račun Melita Maslak HR3023400093203292090.

Posebno treba istaknuti donatore bez kojih organizacija ove večeri ne bi bila moguća. To su Promocija Rijeka, Nebo Restaurant & Lounge i Hidden wine bistro by Deni Srdoč, El Rio Rijeka, mesnica Čučković Marinići, mesnica Slivnica Rijeka, vl. Božidar Zaharija, konoba More Kostrena, Obiteljska artisan pekarnica Kroštula, Pakoštane.

VIDIMO SE SUTRA U RIJECI! GLAVNI ZAČIN SVAKE HRANE, ALI I ŽIVOTA JE… LJUBAV!

Tekst, fotografije: PR 

Prethodni tekst – Otvoren je Tramontana Mall, lijepi početak ambicioznog Tramontana Exclusive Living projekta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci