Spring Fling, flower market u centru Zagreba!
S

Jeste li čuli za Spring Fling? U Zagrebu je naime otvoren prvi flower market, a sve to s potpisom zagrebačkog kreativnog ureda Adela Mese koji u sklopu organizacije evenata i vjenčanja, ujedno radi i prekrasne cvjetne aranžmane koji oduzimaju dah! Ruku na srce, ništa ne kaže proljeće više od prvih glasnika omiljenog nam godišnjeg doba.

Samo za ovu priliku, aranžmani su dobili i ime. Bilo da ste Klafrača, Zbigecana ili Grintava, iz jednog od najpoznatijih zagrebačkih prolaza u koji se smjestila ova cvjetna izložba definitivno nećete izaći praznih ruku.

–        „Htjeli smo zapravo oživjeti ovo mjesto jer smatramo da ima potencijala za „nešto više“. Isto tako, željeli smo približiti ljudima što mi zapravo radimo, s obzirom na to da ova cvjetna izložba prikazuje samo djelić onoga čime se mi sve bavimo. U ovom slučaju čak nije toliko fokus na cvijeću koliko je na čitavom ambijentu jer i postav oko Kampice u kojoj možete kupiti cvjetne aranžmane nosi naš potpis. – otkriva nam Barbara Adela Šečković, osnivačica Adela Mese tima.

Kada zakoračite u ovu romantičnu cvjetnu kulisu smještenu tik ispred poznatog zagrebačkog hotela Jägerhorn odmah ćete ugledati već spomenutu Kampicu. Riječ o renoviranoj vintage kamp kućici koja je ovoga puta poslužila kao prodajno mjesto prekrasnih cvjetnih aranžmana, no moguće ju je koristiti i kao dio piknika ili eventa jer unutrašnjost je dekorirana i prilagođena posluživanju pića. Stoga postoji opcija i najma Kampice. Sve po potrebi! – nadodaju.

„Pokušavajući napraviti odmak od klasičnih cvjetnih aranžmana, odlučili smo se s obzirom na lokaciju gdje se trenutno nalazi Spring Fling, a koja doista podsjeća na taj nekadašnji zagrebački šarm, nazvati naše aranžmane epitetima Zbigecana, Grintava i Klafrača jer cvijeće se u 99% slučajeva kupuje ženama.“ – s osmijehom konstatiraju. Svi ti navedeni epiteti opisuju i ženske pripadnice Adela Mese Tima. Upravo su one došle na ideju da ova cvjetna romansa u središtu grada, u ova teška i izazovna pandemijska vremena, unese bar malo pozitive i vjere u bolje sutra.

Ako pitate njih – sutra donosi dobre vijesti! Što se tiče nadolazećih događanja, u Adela Mese timu se intenzivno pripremaju za različite evente koji će ove godine nositi njihov potpis. Upita je svakim danom sve više, bookinga također, a sezona vjenčanja na njihovoj rezidencijalnoj lokaciji La Grma je popunjena odavno – „Inače bi počelo sve oko Uskrsa, ali sada sve kreće od svibnja. Naši klijenti su spremni, a mi da ne govorimo.“ – zaključuju marljivi kreativci.

Naime, ako se vratimo u davnu 1827.godinu – ova mirna oaza u centru metropole koja je ugostila ovu putujuću cvjetnu družinu poznatu po kreativnim rješenjima –  saznajemo da je ovo mjesto svojedobno bilo nezaobilazno zagrebačko društveno središte! Pa tako uopće ne čudi da se dobri stari Lovački rog prometnuo u omiljeno mjesto bana Josipa Jelačića, ali i Ljudevita Gaja. S druge strane, prije 365 dana, točno u ovo vrijeme, Adela Mese tim nas je razoružao sa savršenim piknikom punom detalja o kojem smo oduvijek samo maštali!

Logično, i godinu dana kasnije, nisu razočarali! Ako tražite idealan poklon ili jednostavno proljetnu dekoraciju za dom, na ovom mjestu uz navedeno, možete se i opustiti te uživati u raznovrsnoj ponudi pića, i to svakim danom od 10 do 18 sati pa tako sve do Uskrsa.

Dobrih vijesti nikad dosta! U sklopu Spring Flinga uskoro se sprema i KARE vikend kada će postojeći asortiman namještaja biti obogaćen dodatnim elementima, a istu suradnju popratit će i zanimljiv giveaway s vrijednim nagradama o kojem ćete više doznati na Instagram profilu @adelemese.

Uostalom, krajnje je vrijeme da proljeće donese šarenilo za kojim toliko žarko žudimo! Spring Fling definitivno je proljetni „must have“!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci