Spremno novo izdanje konferencije Žene bez PARdona, čeka vas velika doza inspiracije!
S

U utorak, 16. studenoga s početkom u 17h u Visokoj poslovnoj školi PAR održat će se osma po redu konferencija Žene bez PARdona.

Ne tako davne 2004. godine pokrenuta je inicijativa Women Entrepreneurship Day (WED) koja je posvetila jedan dan poduzetništvu žena u Globalnom tjednu poduzetništva (GEW) proglasivši ga Danom poduzetnica.

Visoka poslovna škola PAR, na čelu s Gordanom Nikolić, hrvatskom WED ambasadoricom, podržava Dan poduzetnica organiziranjem događaja „Žene bez PARdona“ koji poziva na pozitivne promjene i participaciju.

Sada već davne 2014. godine, upravo s Visoke poslovne škole PAR svim uspješnim i nerijetko samozatajnim ženama – poduzetnicama, znanstvenicama, onima s istaknutim ulogama u političkom, javnom, društvenom, kulturnom i ostalim aspektima života odaslan je poziv da napokon izađu iz sjene  i svojim primjerom potaknu i ohrabre svakog od nas na pozitivne promjene koje će u nama istaknuti ono najbolje, učiniti nas kvalitetnijim, potpunijim i uspješnijim osobama – ističe Gordana Nikolić.

Da je uistinu riječ o Ženama bez PARdona,  svake godine dokazuju sudionice konferencije koje svojim inspirativnim pričama na panel raspravama i motivacijskim govorima poručuju kako ništa nije nemoguće i da izgovor za neuspjeh naprosto – ne postoji.

Na ovogodišnjoj konferenciji sudjeluju: g. Zlatko Komadina, župan Primorsko – goranske županije kao uvodničar, na panelu „Budućnost je zelena i digitalna“

Jelena Holenko Pirc, vlasnica turističke agencije Lynx and Fox, Damir Tarčuković, product designer u tvrtki LDT, Tina Gams Fučić, pomoćnica direktora za kvalitetu Cresanka d.d. te Andreja Bednjički, voditeljica projekta vaučera iz Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike. Na razgovoru jedan na jedan Marija Mažar, glavna urednica portala Stilueta ugostit će dr. Teu Brozičević, specijalisticu dermatologije i venerologije Poliklinike Terme Selce – podružnica Rijeka. Motivacijski govor održat će Linda Poščić Borovac, predsjednica uprave Crocon i koautorica Best Corporate Book u svijetu 2021 – Disaster dijagnoza modernog biznisa.

Kome će ove godine biti dodijeljena nagrada PARDonna za 2021. godinu saznat ćemo uoči konferencije.

  • U goste nam dolaze i Žene za otok. Udruga Žene za otok s Krka okuplja desetak uspješnih poduzetnica koje su združene pod zajedničkim nazivnikom lokalnog, prirodnog, održivog i autentičnog. U sklopu konferencije predstavit će nam se izložbom svojih proizvoda pod nazivom “Žene – krila i korijeni”. Prirodna kozmetika, usluge dekoriranja i organizacije evenata, prirodni sapuni i suveniri, loptice od vune samo su mali dio onoga što ćete moći vidjeti.

Iva Bruketa predstavit će nam brend Infinity Design – kolekciju nakita koja nam donosi unikatne ogrlice Tramuntana s perlama, Aurora od voštane špage i novu kolekciju za poslovne žene koja je nosiva u svakoj prilici, a odiše individualnošću. Osim ogrlica, imat ćemo priliku vidjeti i naušnice i narukvice iz spomenutih kolekcija.

Butik Sally sprema pravu poslasticu za sam kraj druženja.  Prvi ćemo imati priliku vidjeti sakoe iz nove kolekcije kojom najavljujemo suradnju između dva riječka brenda – Sally i PAR, a o čemu se točno radi još će malo ostati tajna. – poručuju iz PAR-a.

PRIJAVA za sudjelovanje je obvezna.

 LINK NA PRIJAVU

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci