NaslovnicaLIFESTYLEAKTUALNOIstarski pjevač Gordan Gregurović...

Istarski pjevač Gordan Gregurović predstavlja pjesmu i spot ‘Zidovi’

Predstavljen je novi singl istarskog pjevača Gordana Gregurovića – ‘Zidovi’ i prateći. Prvi glazbeni spot poznate fotografkinje iz Istre Ane Bolobicchio (Anushcka).

“Već na prvo slušanje, znao sam da je to pjesma za mene. U tome je zapravo sva čarolija stvaranja novih singlova. U mogućnosti prepoznavanja u njenim riječima, melodiji, tekstu i jačini pjesme. Znao sam da ću ju moći prenijeti kao da je pisana samo za mene. Znao sam da ću moći ponuditi slušateljima sve emocije koje vrište iz teksta i kroz svaki takt dirnuti u srce onog koji ju bude slušao.

Znao sam da želim popratni spot koji će pričati priču, htio sam nešto umjetnički, zanimljivo i puno duše. Pa sam se obratio svojoj prijateljici Ani. Ona je shvatila zadatak odlično i u spot unijela dio sebe. Te dala kreativni, drugačiji i osobni pečat svemu onom što sam zamislio kao savršenu priču koja bi pratila Zidove.” rekao nam je porečki pjevač Gordan Gregurović.

Anin prvi spot

“Jako sam ponosna jer je ovo prvi spot koji sam ja sama osmislila, režirala, snimila, montirala i editirala. Također sam se prvi put susrela s dronom kako bih snimila neke kadrove u Dvigradu. Zaista sam sretna kad vidim kako je sve na kraju ispalo.

Priča je to o pjevačima u vrijeme korone, o koncertima koji se nisu održali, o pjesmama bez publike i nečujnim bisovima. Spojenim s jednom tužnom ljubavnom pričom, onom jednom djevojkom koja je u mislima uvijek kad se pjevaju takve pjesme i koje nikad nema kad je se najviše očekuje. A onda kad napokon dođe – tada je prekasno.

Kadrovi su snimani među predivnim ruševinama čarobnog Dvigrada i na jednoj poljani usred Pule. Glumica u spotu je Puležanka Michelle Salome Kursar. S kontrastom svjetla i tame poigrala sam se pomoću crno-bijele korekcije boja koja mi je cijeloj priči dala jednu novu dimenziju i pokazala dušu svega onog što sam snimala.”

Otkrila je fotografkinja Ana, koja se za potrebe ovog spota okrenula od fotografije prema videografiji. Tad je shvatila zapravo da bi se i time u budućnosti voljela baviti.

Tekst i glazbu Zidova potpisuje dugogodišnji suradnik Gordana – Domagoj Piplica. Za aranžman, produkciju i mix je zaslužan Danijel Damjanović. Prateći vokal pripada talentiranoj Petri Tripar.

I Severina je izbacila novu pjesmu – Severina objavila prvu pjesmu s novog albuma, poslušajte duet ‘Fališ mi’

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

25,000PratiteljaLajkaj
11,000PratiteljaSlijedi

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE