Spoj luksuza i udobnosti krasi novouređenu trgovinu Karla u Zagrebu
S

Jedna od prvih zagrebačkih Karla trgovina, ona smještena u staroj jezgri Donjeg grada, u Frankopanskoj ulici, ovog je ljeta pažljivo obnovljena kako bi svojim kupcima ponudila luksuzan, a opet udoban ambijent za upoznavanje svjetskih, modnih trendova.

Nove kolekcije jesen/zima došle su upravo na vrijeme, u novouređenu trgovinu koju je dizajnerski tim detaljno promislio te uklopio u zagrebački centar grada i zgradu izgrađenu u 19. stoljeću.

Ideja vodilja se nametnula proučavajući povijest ulice i malo poznate činjenice da je nekada Frankopanskom tekao tuškanački potok uz koji je kolni put vodio prema Savi. Podovi su u sivim tonovima zemlje, a u prostoru dominira nježna, pastelno plava boja. Za oblogu zidova i motiv ptica inspiracija proizlazi iz pjesme Ive Robića „Golubovi“ – koji i danas prekrivaju zagrebačko nebo.

Pri opremanju interijera poštovao se moto „manje je više“. Nježni tonovi Deauville plave boje, fasetirana ogledala kao uvijek prisutan detalj art deco-a te detalji od kristalnog stakla osvijetljeni toplim svjetlom – nenametljivo nose i predstavljaju jedinstvenu modnu priču koju Karla svake sezone ispočetka kreira odabirom luksuzne obuće i modnih dodataka svjetski poznatih brendova.

Tako ćete i dalje, ali u novoj kulisi Karla trgovine, na dobro znanoj modnoj adresi u Frankopanskoj 20, pronalaziti najbogatiju ponudu popularnih modnih brendova See by Chloé, Tory Burch, Karl Lagerfeld, Loriblu, Fratelli Rosetti, Fabi, Coccinelle, Twinset i UGG, te veliki izbor predivnih jakni s Marpel, Corty Bennett i Diego M potpisom.  

Posjetite Karlu na staroj adresi, nazovite (tel. 01/5629 641, mob. 091 663 1663) ili na webshopu www.karla.hr pogledajte dostupnost modela u  trgovini i uživajte u vrhunskim modnim poslasticama!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci