Splitska dizajnerica Gorana Milaković predstavlja novu kolekciju brenda Bubabu design
S

Hladnije dane i sivilo polako zaboravljamo, a prve zrake sunca definitivno asociraju na boje, bolje raspoloženje i manje slojevito oblačenje. Svako godišnje doba ima svoje čari, pa tako i kada je riječ o modi, nekako se najviše veselimo proljeću i svemu što ono donosi. Činjenica koliko toplije temperature i duži dani utječu na raspoloženje velike većine ljudi, ujedno je i dokaz kako sa proljećem, obnavljamo svoje ormare i u svemu nalazimo inspiraciju.

Upravo je tom mišlju bila vođena, uvijek zaigrana, splitska dizajnerica Gorana Milaković, koja polako ali sigurno, korača hrvatskom modnom scenom. Ovoga je puta pripremila nešto drugačije i odvažila se predstaviti svoju ideju kroz jarke boje i neobične krojeve, u kojima nitko ne može poći nezamijećen.

Njezine su maštovite i odvažne kreacije pronašle put do mnogih žena koje su upravo u njezinim idejama i brendu Bubabu design, pronašle svoje favorite. Kolekcija koju je osmislila za nadolazeće proljeće, samo je dio onoga što sprema, a i sama kaže kako su je na ove kreacije inspirirale upravo razigranost i proljeće. Kolekcijom prevladavaju senzualne, duge haljine, neobične bluze, u kojima će se svaka žena osjećati ženstveno i zavodljivo. Prirodni materijali, žoržeti, viskoza, uvijek dobrodošli  i lako primjetljivi cvjetni uzorci, sve su to elementi ove slatke modne priče čiji nastavak s nestrpljenjem očekuju brojne ljubiteljice mode, koje prije svega, kroz ono što nose, jasno pokazuju svoj karakter i neustrašivost.


Foto: Antonio Stipinović

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci