NaslovnicaPUTOVANJAMJESTA IZ SNOVASpajanje filma, hrane i...

zadnje objave

Spajanje filma, hrane i vina – Brojni posjetitelji uživali u projekciji Murine kod Koraka

Jastrebarsko nizom događanja polako zauzima sve ozbiljnije mjesto na karti destinacija kontinentalnog turizma. Spajanjem različitih vrsta umjetnosti sa svojim brandom, dobrom hranom i vinom, posjetiteljima pruža sasvim novi doživljaj za sva osjetila.

Tako su Jaskanci i njihovi gosti u petak, 24. rujna uživali u projekciji filma Murina redateljice Antonete Alamat Kusijanović i to pod vedrim plešivičkim nebom, uz kapljicu vrhunskog Korakovog vina.

Uz dobro vino, uživalo se i u hrani, odnosno gastro kreacijama chefa Bernarda Koraka koji je proglašen mladim talentom 2021. godine, a sve je upotpunila izložba na temu filmske glazbe iz filma The Reader, autorice izložbe Žane Bajić.

Projekcija

Ovakvo spajanje filma, hrane i vina pokazalo se vrlo uspješnim, najprije na Poljanicama, a onda i kod Koraka pa će se sličan koncept zasigurno i nastaviti.

Projekt Europske udruge filmskih festivala donosi nove sadržaje u ruralna područja Parka prirode Žumberak – Samoborsko gorje s ciljem povećanja kvalitete života lokalnog stanovništva, stvaranja dodatne turističke ponude u segmentu kulture i umjetnosti  i općenito stvaranja pozitivne percepcije javnosti o životu u ruralnim sredinama. Projekt se održava uz podršku Grada Jastrebarskog, turističkih zajednica grada Jastrebarskog i Samobora te Zagrebačke županije.

Foto: PR

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
108PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE