Snovi Vinodolski u Novom Vinodolskom- nova manifestacija donosi brojne sadržaje!
S

Novi Vinodolski može se pohvaliti dugom turističkom tradicijom koja je velika motivacija ovom pitoresknom gradiću. 145 godina turizma impresivna je brojka, a Novi Vinodolski pokazuje da zna kako opravdati povjerenje domaćih i stranih gostiju. Uz dobro poznate i prepoznatljive manifestacije, kao što su Okolotorno, Fešta od kilometra, Ljetni karneval, Ružica Vinodola, ove godine posjetitelje je oduševila nova manifestacija Pjenušavi doručak u vinogradu, a kraj srpnja obilježit će još jedna nova priča!

Manifestacija Snovi Vinodolski održat će se 31. 7. 2023., s početkom u 20:00 sati na Obali kneza Branimira (Pod barana). Posjetitelje očekuje bogat program, uz modnu reviju domaćih dizajnera, a zabava se nastavlja uz Glamour House te grupu Dinamika. Poseban photo corner, ponuda jela i atraktivnih pića, corneri domaćih brendova, sve to očekuje posjetitelje manifestacije, ulaz je slobodan, a uživat će sve generacije! Jedriličarski klub Burin pobrinut će se za lijepu scenografiju na moru i potpuni doživljaj!

Priprema se i poseban kutak za djecu uz vođenu animaciju kako bi i najmlađi ponijeli najljepše uspomene!

Novi Vinodolski oduševit će vas svojim prirodnim ljepotama. Nevjerojatni vidikovci, zeleno zaleđe, obala na kojoj ćete lako pronaći svoj skriveni kutak i svoju omiljenu plažu, ulice grada koje kriju šarmantne kutke i detalje kojima ćete se rado vraćati.

Dopustite Novom Vinodolskom da vas iznenadi, a svoje snove ostvarite već 31.7. i s najdražim osobama posjetite prvo izdanje manifestacije Snovi Vinodolski!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci