Zaljubili smo se u smeđu manikuru
Z

Iz mjeseca u mjesec žene koje idu na manikuru imaju isto problem – koju boju ili dizajn staviti na nokte? Trendovi se i u noktima stalno mijenjaju a mi volimo biti u skladu s trendovima i godišnjim dobima koja nam je glavna inspiracija za nokte.

Pa tako nam se sviđa ove jeseni – smeđa boja na noktima. Prava jesenska, cool, tamna boja koja služi kao uvertira za božićne, crvene i zlatne nokte jer prosinac samo što nije.

Zbog toplog vremena i duuuugog babljeg ljeta kao da ove godine imamo jako kratku jesen i tek smo se sada nekako adaptirali na nju, i sad smo spremni uživati u hladnijim jesenskim danima, a u skladu s tim iduću manikuru biramo sve nijanse smeđe.

Nježni smeđi i nude u kombinaciji s detaljem srca su preslatki za ostatak studenog.

Razne linije na noktima su hit već nekoliko sezona i mogu se nositi u svako godišnje doba u svim kombinacijama boja, a u kombinaciji sa smeđim nijansama je pun pogodak za jesen.

Jednobojni, klasični, tamni i nepogrešivi.

A za ljubiteljice malo kompliciranijih dizajna i motiva, ovo su pravi nokti za vas! Malo zlatne, malo reljefa, malo matt…

Ovdje sigurno ima žena koje ne mogu zamisliti manikuru bez šljokica! Ne brinite, smeđa boja i glitter idealno pašu.

Trend ombre smeđih nokti nam je super!

Slatki i minimalistički s jednostavnim zlatnim listićima.

Manikura za nešto hrabrije žene!

Detalji čine razliku.

Koliko samo kombinacija smeđe i zlatne ima! Teško nam je odvojiti omiljeni dizajn.

Poigrajte se s dizajnima i ‘začinite’ manikuru.

Još jedan klasik na badem kratkim noktićima.

Srčeka su uvijek in.

mani

Foto: Instagram  mela.pazurki lou_nails_addict unghie_mestre moni_wien92 veronapira_nails paintedbyemx trufflesnails do_lampki nails_of_nv alexvndra.p.nails vviki.mani imperiumpiekna gelsbybry

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci