Uređujete dječje sobu? Pogledajte postere hrvatskog brenda!
U

Slatkopedija ponovno osvaja svojom kreativnošću – u ponudu su ovaj put uvrstili simpatične postere s vrhunskim slatkim forama.

Obožavamo otkrivati nove fora proizvode s potpisom naših kreativaca, a upravo takve novosti stižu nam s webshopa Slatkopedija. Nakon što su u manje od godinu dana, izbacile tri preslatke slikovnice za djecu, cure su ovaj put pripremile nešto za cijelu obitelj – postere koji će razveseliti svaki prostor u kojem se nađu.

Budući da je cijeli njihov rad vezan za slatko, i posteri su slatke tematike. Tako prvi poster „Čokocentrični sustav“ prikazuje sustav u kojem se svi planeti umjesto oko sunca vrte oko – čokolade.

„To je zapravo sustav u kojem mi živimo jer se nama doista sve vrti oko čokolade.“ – kaže Kate Bošković, urednica portala Slatkopedija i autorica slikovnica iz Biblioteke Slatkopedija koja je svoju kreativnost sada pokazala u stvaranju postera.

Osim „Čokocentričnog sustava“, cure su pripremile i poster „Heaven“ na kojem su prikazale svoju viziju raja – kava, čokolade i dobre knjiga te udobna fotelje. Moramo priznati da i nama to zvuči kao raj.

Ideje za oba postera potpisuje Kate Bošković, a u razradi istih sudjelovala je njezina sestra i suradnica Mirjana Bošković Smrekar. Prekrasne ilustracije napravila je Matea Erceg iz obrta 13. kat.

„Prilikom pripreme ovih postera razmišljale smo o tomu da se oni mogu uklopiti u različite prostorije, ali i vrste uređenja stanova te da sami pogled na njih izazove pozitivne emocije i osmijeh na lice. Da smo u tomu uspjele dokazuju i reakcije kupaca na nedavno održanim Danima čokolade i kave u Zagrebu na kojima su mnogi zastali ispred naših postera komentirajući kako su to baš dobre fore.“ – ponosno ističe Kate Bošković.

Ovi posteri za sad su ekskluzivno dostupni u webshopu Slatkopedija, a cure su nam šapnule i da su trenutno na sniženju stoga požurite i ugrabite ove preslatke ilustracije za vaš dom. Moguće ih je nabaviti i u prigodnom paketu – jer znamo da je teško odabrati koji je bolji.

Tekst, fotografije: PR

Prethodni tekst – Štivo za klince! „Kad nestanu slastičari…“ Biblioteke Slatkopedija

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci