ZTC

Skinfinity  je brand hrvatske kozmetike koji svakim danom sve više raste i koji samim time potiče interes zaljubljenica u njegu kože i kvalitetne proizvode. Radi se o proizvodima za njegu kože lica i tijela koji na prvu osvajaju luksuznim i profinjenim izgledom, ali su oni puno više od privlačne ambalaže.

Svi proizvodi sadrže prirodne biljne sastojke, proizvodnja se odvija u vlastitom pogonu u Zagrebu, a nakon niza uspješnih i prepoznatih proizvoda, Skinfinity je napravio dodatni iskorak u promociji hrvatske kvalitete.

Okupljajući pod istim krovom odlične hrvatske brandove iz svih krajeva Lijepe naše, Skinfinity ide korak dalje, beauty segmentu pridodaje dizajn i modni segment u želji da svojim kupcima pruži izvrsnost i zaokruženu priču koja se temelji na kvaliteti i kreativnosti. Odabrani komadi nakita, torbe, keramika, kreacije hrvatskih dizajnera… Sve na jednom mjestu.

U Tkalčićevoj 80 sada možete pronaći brandove s domaćim potpisom svjetske kvalitete, u samo nekoliko mjeseci concept store postao je jedna od omiljenih adresa ljubiteljica stila i kozmetike, a ne čudi i velik broj upita kreativaca kojima je želja surađivati i biti dijelom Skinfinity Concept Store lokacije.

Skinfinity Concept Store pokazao se kao savršeno mjesto za sve žene koje vole proizvode s hrvatskim potpisom, beauty i modni dio uvijek su povezani te sada ljubiteljice kozmetike rado posežu i za fashion brandovima, a ideja za darove ovdje ne nedostaje.

Skinfinity potpis nose i nagrađivani proizvodi, serum Decollete okitio se nedavno prestižnim Cosmopolitan priznanjem dok je Finitylightner krema oduševila žiri Sensa magazina. Sasvim dovoljno razloga da našim čitateljicama preporučimo mjesto koje oplemenjuje ponudu grada Zagreba i vrijednosti koje i sami promičemo.

Posjetite Skinfinity Concept Store i uživajte u vašoj kupovini, sigurno ćete izaći s osmijehom na licu i vrećicom u ruci!

Više informacija o proizvodima možete pronaći na službenoj stranici Skinfinity Cosmetics , njihovom Instagramu ili Facebooku

Izvor: PR

Kancelarija bar