Sketchers ima modele i za ljubitelje nogometa!
S

Globalna nogometna superzvijezda, napadač Harry Kane napravio je trostruku promjenu karijere prelaskom u FC Bayern München – novi dom, nova momčad i nova obuća!

Kane je viđen kako nosi svoje nove Skechers kopačke, SKX_01 još tijekom predsezone ali i na svom debiju  za Bayern München prošlog mjeseca. Jedan od najprepoznatljivijih sportaša na svijetu, Kane je ušao u dugoročno partnerstvo sa Skechersom koje se proteže i izvan nogometnih terena. Predvodnik je prve linije Skechers kopački lansiranih u rujnu u Ujedinjenom Kraljevstvu i Europi, te će se pojaviti u marketinškim kampanjama kao brend ambasador.

“Ovo je tranzicija u mojoj karijeri i oduševljen sam što mogu najaviti svoj potpis sa Skechersom baš u trenutku kad činim tako veliki korak,” rekao je Harry Kane koji je po prvi put nosio verziju kopački SKX_01 na nedavno održanoj utakmici. “Otkad sam upoznao dizajnerski tim i prvi put vidio kopačke, bio sam uvjeren da je Skechers na putu za nešto posebno. Nosim ih tjednima, zabijam u njima u predsezoni. Nisu nalik ničemu što sam prije doživio. S njima možete biti što jeste i postići što želite! To je ono što sam radio tijekom cijele svoje karijere. Mislim da su to glavne poruke koje moje partnerstvo sa Skechersom šalje ljudima diljem svijeta. Ne bih podržao neki brend da ne vjerujem 100% u to. Ovo je prava stvar.”, izjavio je Kane.

Razvijali smo Skechers kopačke već neko vrijeme i dok smo usavršavali dizajn, angažirali smo igrače da ih testiraju i daju povratne informacije – uključujući jednog od najboljih na terenu, velikog Harryja Kanea,” dodao je Michael Greenberg, predsjednik Skechersa.

“Cijeli nogometni svijet pratio je svaki njegov potez posljednjih nekoliko tjedana i njegova odlučnost, vještina i vodstvo savršeno su usklađeni s našim planovima za sport. Već se osjeća kao dio Skechers obitelji. Ova prva kopačka samo je početak suradnje s inovativnijim Skechers kopačkama i našom prepoznatljivom tehnologijom udobnosti i performansi.”

Skechers Football ulazi u igru ​​lansiranjem SKX_01 kopačke kakvu nosi Harry Kane. To je utjelovljenje moderne nogometne obuće dizajnirane s uvidom u profesionalne igrače koji žele preciznu kontrolu nad loptom. Ova posebno dizajnirana kopačka pomno je izrađena kako bi savršeno prianjala uz stopala, ali i jamčila udobnost ne bi li svaki igrač poboljšao ukupnu kontrolu i osjećaj na terenu.

Harry Kane, koji se smatra jednim od najboljih napadača na svijetu, kapetan je engleske reprezentacije u kojoj drži rekord svih vremena. Kane je drugi najbolji strijelac u povijesti Premier lige s ukupno 213 postignutih golova. Dva puta proglašen je engleskim igračem godine i zaslužio je Zlatnu kopačku Premiere lige. Tri puta i Zlatnu kopačku FIFA Svjetskog prvenstva 2018. Prošlog je mjeseca prešao u FC Bayern München kad je odigrao i svoju prvu utakmicu za Bundesligu.

Nogometni fanovi mogu zaviriti iza kulisa predstavljanja linije Skechers Football na Instagram profilu @skechersfootball kao i na službenom TikToku profilu.

Tekst, fotografije: PR

Prethodni tekst – I inače volimo Skechers, novu kolekciju kreirala je Doja Cat, a mi već imamo favorite

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci